‘Big Brother’: Dit zijn – na inmenging van de kijkers – de nieuwe genomineerden

Het is weer tijd voor nominaties in Big Brother en omdat het Fan Week is konden de fans van het programma mee bepalen wie er op de bank kwam te zitten. Dat zijn na heel wat omwegen Dilano, Alice en Danny. Zij moeten nu rekenen op de stemmen van de kijkers.

Na het afscheid van Ronahi afgelopen weekend is het binnenkort alweer bijna tijd om iemand te zien vertrekken in Big Brother. Daarvoor zijn opnieuw drie bewoners genomineerd.

Vrijstellingen

Al vorige week zondag konden in Big Brother de eerste vrijstellingen verdiend worden. Het waren familieleden van de bewoners die daarvoor moesten strijden en dat pakte goed uit voor Ashley en Randy. Zij waren zo al zeker van een verlengd verblijf nog voor de week begonnen was.

Woensdag konden er dan opnieuw vrijstellingen verdiend worden. Deze keer waren Tom en Karen de gelukkigen, waardoor ook zij iets geruster konden slapen.

Nominaties

Zo bleven er nog zes bewoners op waarop kon gestemd worden in het huis tijdens de nominaties. Dat leverde wel een probleem op, want er was een gelijke stand. Dilano kreeg de meeste stemmen en was zo meteen sowieso genomineerd. Daarna volgden Danny, Tyron en Alice. Zo waren Glenn en Jimmy meteen ook zeker van een verlengd verblijf.

Om de ex aequo op te lossen, wendde Big Brother zich tot de kijkers. Zij kregen woensdagavond twee uur lang de kans om op Instagram te stemmen op Danny, Tyron of Alice. Na een spannende strijd met Danny kreeg Tyron daar de meeste stemmen. Hij is zo ook gered. Danny en Alice voegen zich wel bij Dilano en moeten hopen op steun van de kijkers.

Stem hier vanuit België op je favoriete kandidaat van de genomineerden.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...