Ronahi uit ‘Big Brother’ blikt terug op haar verblijf en voorspelt wie gaat winnen

De plaatsjes in Big Brother worden steeds duurder. Afgelopen weekend moest Ronahi zo het huis verlaten. Na afloop blikt ze vooral heel blij terug op haar tijd in het programma.

Ronahi nam het vorige week in Big Brother op tegen medegenomineerden Tyron en Alice. De kijker gaf haar echter de minste stemmen, waardoor ze zaterdag tijdens Big Brother Live het huis moest verlaten. Bij RTL blikt ze terug op haar avontuur.

Gourmetten

“Het gaat heel goed met mij, al voel ik me wel wat raar. Ik ben juist uit het huis en dus maak ik allemaal nieuwe dingen mee”, begint ze haar uitleg. “Dankbaarheid is op dit moment het eerste gevoel dat in mij opkomst. Het was lachen, wenen, schreeuwen en connecties maken. Ik heb de mooiste acht weken gehad. Week acht was de leukste tot nu toe. Het mooiste moment was het gourmetten met zijn allen.”

“Tijdens mijn verblijf heb ik tot vorige week nooit op de bank gezet, daardoor zat ik week na week in een chille positie. Ik ben niet teleurgesteld in de bewoners. Als het je tijd is om naar huis te gaan, is het je tijd. Ik had gehoopt op twee weken en het zijn er acht geworden”, gaat Ronahi verder.

Dilano en Doriana

“Ik ben het meest trots op mijzelf. Ik ben trots dat ik mijzelf op nummer één heb gezet en mij heb ingeschreven. Ik word emotioneel als ik eraan denk, maar dit was een droom en ik heb die kans gekregen”, klinkt het.

Hoewel Ronahi niet meer zelf in Big Brother zit, zal ze uiteraard het programma blijven volgen. “Ik denk dat Dilano gaat winnen. Hij is een strijder en gaat het halen”, besluit Ronahi, die ook laat weten snel met Doriana te zullen afspreken.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...