Jimmy en Dilano spreken over hun bromance in ‘Big Brother’

Maandenlang dag en nacht op elkaars lip zitten, kan zorgen voor irritaties, maar ook voor intense vriendschappen. Dat is dit jaar in Big Brother niet anders. De mooiste bromance van dit seizoen in uiteraard die tussen Jimmy en Dilano, naar eigen zeggen het enige “echte duo” in het huis.

De sfeer in het Big Brother-huis is al enige tijd ondermaats. De bewoners zijn in twee kampen gedeeld en de irritaties over en weer worden groter en groter. De verschillende groepen smeden dan ook openlijk plannen om hun ‘vijanden’ zo snel mogelijk naar huis te krijgen.

Vriendschap

Tussen al die negativiteit door zagen we ook een mooie bromance ontstaan. Jimmy en Dilano lijken elkaar namelijk echt gevonden te hebben en hebben ondertussen een mooie vriendschap. De twee spelen deze week dan niet in een duo, maar zijn toch nog steeds onafscheidelijk. “Dit gaat verder dan een duoschap”, zegt Jimmy. “Een echte en authentieke vriendschap, ook buiten het spel”, vult Dilano aan.

“Ik vind dat jij vreselijk wordt onderschat als persoon”, gaat Jimmy verder. “Mensen zien dat je proeven wint, maar verder weten ze niet veel van jou. Ik weet wel meer van jou en ik weet wat voor vechter jij bent, wat voor winnaar jij bent. Jij bent voor mij gewoon een finalekandidaat.”

Nominatie

“Ik heb er vertrouwen in dat wij hier volgende week nog zitten. En als dat niet zo is, is dat niet zo”, verwijst Jimmy naar de nominaties. “In duo of niet in duo, jij bent gewoon mijn persoon hier. Ik kan me niet voorstellen dat jij hier niet meer zou zijn, dat zou ik echt niet leuk vinden. Ik geloof 200 procent in jou.”

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...