‘Big Brother’: Kijkers zorgen voor twijfels bij Dilano over vriend Jimmy

In Big Brother heerst steeds meer negativiteit, maar toch is er één mooie vriendschap ontstaan tussen dat alles. Jimmy en Dilano hebben elkaar namelijk echt gevonden in het huis. Maar daar komt mogelijk verandering is, want de kijkers lijken voor een breuk in het vertrouwen te zorgen tussen de twee.

De sfeer in het Big Brother-huis is al enige tijd ondermaats. De bewoners zijn in twee kampen gedeeld en de irritaties over en weer worden groter en groter. De verschillende groepen smeden dan ook openlijk plannen om hun ‘vijanden’ zo snel mogelijk naar huis te krijgen.

Dilano en Jimmy

Tussen al die negativiteit door zagen we ook een mooie bromance ontstaan. Jimmy en Dilano lijken elkaar namelijk echt gevonden te hebben en hebben ondertussen een mooie vriendschap. Het voorlopig hoogtepunt daarbij kwam er enkele weken geleden toen Jimmy zichzelf nomineerde om zo de plaats van Dilano op de bank in te nemen. Uiteindelijk bleven beiden zo in Big Brother en ondertussen worden ze allebei als kanshebbers gezien op de overwinning.

Maar nu lijkt er toch een breukje te komen in deze mooie bromance. Tijdens Fan Week krijgen de bewoners namelijk inzichten van de kijkers. Daarbij vernam Dilano wie hij volgens de fans “niet moet onderschatten”. Op de eerste plaats prijkt Tom en op de derde plaats Ashley. Daartussen staat echter Jimmy. Die onthulling maakt Dilano meteen achterdochtig en doet hem twijfel over of hij Jimmy wel kan vertrouwen.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...