Irritaties in ‘Big Brother’ worden steeds groter: “Hoe kan je zo nep zijn?”

Het gaat van kwaad naar erger met de sfeer in Big Brother. Vooral Ashley blijft daar bij verschillende medebewoners irritaties opwekken. Zo is Tyron na een nieuwe discussie helemaal klaar met zijn huisgenote.

Het is niet overdreven om te zeggen dat Ashley een van de meest opvallende deelnemers is van het huidige seizoen van Big Brother. Zij was een van de allereerste genomineerden en moest aanvankelijk zelfs als eerste het huis verlaten en dat na amper één week. Omdat Sonja vlak daarna vrijwillig vertrok, mocht Ashley terugkeren.

Ook de weken erna was Ashley meermaals genomineerd. Toen kreeg ze wel telkens genoeg stemmen van de kijker en de laatste weken wist Ashley zelfs meermaals de vrijstelling te bemachtigen. Dat laatste is ook deze week het geval, waardoor ze ook volgende week sowieso nog in het huis zal zitten.

Ashley en Tyron

Dat bezorgt enkele andere bewoners ongetwijfeld nu al koppijn. De frustraties rond Ashley lopen namelijk steeds hoger op. Dat is ook vandaag het geval, want een simpele discussie tussen Ashley en Tyron zorgt weer voor een grote ruzie met verwijten heen en weer.

“Ik kan haar gewoon niet meer uitstaan, ik word gek van die vrouw. Het is zo’n nep persoon. Hoe kan je zo’n nep karakter hebben, ik snap dat niet”, klinkt het bij Tyron tegen Randy. “Het is echt fucking vermoeiend om met zo iemand in een huis te zitten.”

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...