MediaNation, Newsmonkey en Business AM blikken vooruit na kapitaalverhoging

MediaNation, het bedrijf achter de nieuwswebsites Newsmonkey en Business AM, kijkt met enthousiasme naar een veelbelovende toekomst. Dankzij een kapitaalverhoging van meer dan 22 miljoen euro door de hoofdaandeelhouder, is het mediabedrijf in staat om zijn toekomstplannen verder uit te rollen binnen een stabiele financiële structuur. Dit stelt ons in staat om de lezers nog beter van dienst te zijn.

Deze nieuwe financiële impuls stelt de redactie van Business AM en Newsmonkey in staat om zich volledig te concentreren op de behoeften van hun bezoekers, lezers en abonnees. Met een vooruitziende blik blijven zij dagelijks informatieve nieuwsberichten en exclusieve analyses leveren.

Business AM streeft ernaar om in de toekomst een breder spectrum van de maatschappij te bestrijken en niet alleen op politieke onderwerpen te focussen. Er zijn diverse plannen in ontwikkeling om nog beter aan de wensen van hun trouwe lezers te voldoen. Stay tuned!

Huidige nieuwsbrieven

De artikelen en nieuwsberichten van Business AM zijn en Newsmonkey niet alleen te vinden op de website, maar kunnen ook rechtstreeks in uw mailbox worden ontvangen via een van de vele nieuwsbrieven.

  • Money Insider: Niels Saelens voorziet u dagelijks van nieuws dat direct impact heeft op uw financiën en biedt tips om de juiste financiële keuzes te maken.
  • Wetstraat Insider: Corneel Vanfleteren houdt u dagelijks op de hoogte van de ontwikkelingen in de Wetstraat, met gedetailleerde inzichten voor lezers en abonnees.
  • CEO Insider: Emmanuel Vanbrussel brengt wekelijks verslag uit over de grote beslissingen in de bestuurskamers van Belgische bedrijven, aangevuld met nuttige tips voor uw carrière en werk-privébalans.
  • Tech Insider: Florian Callens biedt wekelijks een diepgaande blik op de technologische wereld: nieuwe producten, apps, nieuws over techgiganten, AI en meer.
  • Sports Insider: Joke Vereecken verstuurt maandelijks de Sports Insider nieuwsbrief, met alles wat speelt in de wereld van de sportindustrie: nieuwe regels, overnames, sponsorovereenkomsten en inspirerende sportverhalen.
  • Energy Insider: Niels Saelens en Florian Callens houden u maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen in de innovatieve energiesector.
  • Streaming Insider: De Streaming Insider nieuwsbrief van Newsmonkey biedt wekelijks updates over de bekendste streamingdiensten zoals Netflix en Streamz, inclusief een overzicht van uw favoriete series en waar u de grootste filmklassiekers kunt bekijken.
  • K-Pop Insider: In 2017 dook Ulrike Vandamme voor een artikel op Newsmonkey in de fascinerende wereld van K-pop. Wat begon met een paar toegevoegde nummers aan haar afspeellijst, veranderde al snel alles. Vanaf dat moment is ze vastberaden om de vooroordelen over K-pop voorgoed de wereld uit te helpen.

👉 Wilt u een van onze nieuwsbrieven ontvangen? Aarzel dan niet om u in te schrijven via Business AM.

Meer
Lees meer...