‘De Mol’: Met deze verborgen hint had je de mol al in de eerste aflevering kunnen vinden

We kregen zonet de allerlaatste aflevering van het twaalfde seizoen van De Mol te zien. Daarin kwamen we zoals gewoonlijk te weten welke opdrachten gesaboteerd werden door de mol en welke verborgen hints er dit jaar te vinden waren in de reeks. Een van die verborgen hints zat al in de eerste aflevering.

Naar goede gewoonte kon je in het afgelopen seizoen van De Mol enkele verborgen hints vinden die wezen naar de mol. Een daarvan zat al meteen in een van de eerste opdrachten. Dit is hoe je Senne al meteen had kunnen vinden.

Verborgen tips

In de eerste opdracht moesten de deelnemers tonnen met olijven vullen. Ze moesten de olijven in de juiste ton verzamelen want enkel de olijven in de juiste ton, die met het juiste antwoord op een vrouw, zouden geld opleveren. We kregen te zien hoe Senne zijn olijven steevast in de foute ton dropt én ook heel wat olijven naast de manden en tonnen liet vallen.

Maar er was nog een tip te vinden in deze opdracht. De juiste tonnen hadden namelijk de kleuren rood, geel en blauw en die kleuren waren niet willekeurig. Het gaat namelijk om de drie kleuren van de vlag van Westerlo, de plaats waar mol Senne opgroeide.

Daarnaast was er nog een andere verborgen hint naar Senne te vinden in de eerste aflevering. Zo noemde hij een reeks cijfers in de eerste aflevering die je naar het dorpje Finale hadden kunnen leiden. Dit was een hint naar het feit dat Senne als enige deelnemer wist dat hij sowieso de finale zou halen.

Bekijk hier de verborgen Westerlo-tip:

Zin om zelf deel te nemen aan De MolDan kan je je nu inschrijven voor het dertiende seizoen.

Wil je op de hoogte blijven over alles van De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

Meer
Lees meer...