‘De Mol’: Inschrijvingen seizoen 13 zijn nu geopend

De mol van het twaalfde seizoen is bekend! Maar niet getreurd want het programma komt volgend jaar terug! En daarvoor is Play4 op zoek naar nieuwe kandidaten. Wie dus zin heeft in het avontuur (en misschien wel een groep op het verkeerde been wil zetten), kan zich vanaf nu inschrijven via de website van GoPlay.

Heb je na het zien van de finale van De Mol zin gekregen om zelf het avontuur aan te gaan? Dan is dit misschien jouw moment. Want de inschrijvingen voor het dertiende seizoen zijn vanaf nu geopend.

Inschrijvingen

Wie zelf het avontuur aandurft en mee op reis wil gaan naar een onbekende locatie om daar zo veel (of juist zo weinig) mogelijk geld te verdienen, kan zich vanaf nu inschrijven voor het dertiende seizoen van De Mol. Inschrijven kan zoals gewoonlijk via de website van GoPlay. Daar moet je dan een vragenlijst invullen en een kort introductiefilmpje opnemen.

Jaarlijks zijn er duizenden mensen die hun kans wagen, dus moet je ervoor zorgen dat je er genoeg uit weet te springen met originele antwoorden of een overtuigend filmpje. En misschien zien we jou dan volgend jaar wel als een van de kandidaten of zelfs de mol van het dertiende seizoen.

Je inschrijven kan via deze link.

Wil je op de hoogte blijven over alles van De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De laatste aflevering van De Mol is volgende week om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...