‘De Mol’: Dit is jullie hoofdverdachte nét voor de finale

Vanavond is het zover, dan komen we te weten wie de mol is. We weten al dat het een man is en dat hij luistert naar de naam Bernard, Michaël of Senne. In onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips! is er al enkele weken een afgetekende hoofdverdachte en dat blijft ook zo net voor de finale.

In onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips! vragen we elke week aan onze meer dan 68.000 leden wie hun hoofdverdachte is. Deze week deelden 711 mensen hun mening en dat levert na de zevende aflevering de volgende ranking op.

Hoofdverdachte: Senne

Hij staat al sinds het begin van het seizoen bovenaan het verdachtenlijstje van heel wat kijkers en dat is ook deze week niet anders. Senne staat nog steeds op één met 309 stemmen achter zijn naam. Wat goed is voor 43 procent van de stemmen.

Michaël volgt opnieuw op de tweede plaats en deze keer zich hij Senne dicht op de hielen. Zo haalde Michaël 291 stemmen, wat goed is voor 41 procent. Er zijn dus duidelijk twee hoofdverdachten in onze groep.

Minst verdacht: Bernard

Bernard wordt al enkele weken een stuk minder verdacht dan Senne en Michaël en ook net voor de finale is dat niet anders. Bernard krijgt amper 111 stemmen, ofwel 9 procent van de stemmen. Zelfs zijn vele fouten bij het poppentheater konden mensen niet op een ander gedacht brengen.

Als het van onze groep afhangt, gaat het vanavond dus tussen twee potentiële mollen: Senne en Michaël. Of gaat 91 procent van onze groep vanavond een grote shock krijgen omdat het toch Bernard is?

Bekijk hier de volledige grafiek met de verdenkingen:

de mol hoofdverdachte finale
newsmonkey

Wil je op de hoogte blijven over alles van De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De finale van De Mol is vanavond om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...