‘De Mol’: Dit is nét voor de halve finale jullie hoofdverdachte

De zoektocht naar de mol is volop aan de gang en wij doen dat naast onze artikels ook in onze eigen Facebookgroep, waarin iedereen vrij zijn, haar of hun theorieën mag delen. En daarbij is er in onze groep na zes afleveringen nog steeds dezelfde hoofdverdachte. Die steeds meer uitloopt op de rest.

In onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips! vragen we elke week aan onze bijna 68.000 leden wie hun hoofdverdachte is. Deze week deelden 1.257 mensen hun mening en dat levert na de zesde aflevering de volgende ranking op.

Hoofdverdachte: Senne

De afgelopen weken waren er drie kandidaten die duidelijk een stuk meer verdacht werden dan de rest. Een daarvan heeft nu het spel moeten verlaten. Door het vertrek van Stéphanie staat Senne nu nog wat steviger op de eerste plaats. Hij haalt maar liefst 512 stemmen achter zijn naam, wat goed is voor 41 procent van het totaal.

Ook Michaël blijft verdacht in onze groep, al moet hij wel een procentje inleveren. Hij gaat van 29 procent naar 28 procent, wat zich vertaalt in 354 stemmen.

Minst verdacht: Bernard

Onderaan verandert er opnieuw weinig. Charlotte en Bernard blijven duidelijk minder verdacht dan de rest. Bernard haalt daarbij nog steeds de minste stemmen. Hij kreeg er deze week 156 achter zijn naam, wat er wel 61 meer zijn dan vorige week. Bernard stijgt daarmee ook van 6 naar 9 procent van de stemmen.

Ook Charlotte wordt na vorige week iets meer verdacht. Zij kreeg deze week 235 stemmen, wat goed is voor 19 procent van het totaal.

Straks zullen we weten wie de drie finalisten zijn en dan wordt het dus tijd om voor de laatste keer kleur te bekennen.

Bekijk hier de volledige grafiek met de verdenkingen:

De mol verdenkingen groep week 6
newsmonkey

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...