‘De Mol’: Zo liet Senne geld verloren gaan tijdens de stappenteller-opdracht

We kregen zonet de allerlaatste aflevering van het twaalfde seizoen van De Mol te zien. Daarin kwamen we zoals gewoonlijk te weten welke opdrachten gesaboteerd werden door de mol en welke verborgen hints er dit jaar te vinden waren in de reeks.Bij de opdracht met de stappenteller liet Bernard mol Senne alleen terugkeren en daar maakte hij gretig gebruik van.

Het twaalfde seizoen van De Mol zit er nu officieel op. In de laatste aflevering kregen we de sabotages van mol Senne te zien en dat waren er heel wat. Een zeer geslaagde vond plaats in de voorlaatste aflevering.

Stappenteller

In de voorlaatste aflevering moesten Senne en Bernard Pinokkio gaan ophalen in het poppenmuseum. Ze moesten daarbij zo weinig mogelijk stappen zetten, want elke stap kostte een euro. Senne deed vooral alsof hij grote stappen zette, maar eigenlijk maakte hij soms een extra sprongetje om een stap (en dus ook een euro) verloren te laten gaan.

Maar zijn succesvolste actie kwam pas later in de opdracht. Toen Senne in zijn eentje van de kathedraal naar beneden ging “om de tredes van de trap te tellen”, zette hij nog enkele extra stapjes. Daardoor ging de pot aanzienlijk naar beneden, zonder dat Bernard er iets van wist. Toch was Bernard Senne toen al op het spoor, want hij was de enige kandidaat die hem al sinds aflevering 3 verdacht.

Bekijk hier de sabotage van Senne:

Zin om zelf deel te nemen aan De MolDan kan je je nu inschrijven voor het dertiende seizoen.

Wil je op de hoogte blijven over alles van De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

Meer
Lees meer...