‘Big Brother’: Dilano brengt verrassingsbezoek aan goede vriend Jimmy in het huis

De finaleweek in Big Brother zorgt altijd voor de nodige verrassingen en dat is ook nu het geval. Zo mocht de voormalige deelnemer Dilano kortstondig en in het geheim even terugkeren in het huis. Daar wachtte hem een reünie met Jimmy, zijn goede vriend die nog steeds in de running is om dit seizoen te winnen.

Met Alice, Jimmy, Randy en Glenn blijven er momenteel nog vier bewoners over in Big Brother die kans maken om komende zaterdag tijdens de grote finale met de prijzenpot naar huis te gaan. Jimmy moet het daarbij wel al enkele weken doen zonder Dilano, met wie hij een mooie bromance vormde.

Dilano

Gelukkig voor Jimmy en Dilano moeten de twee niet wachten tot zaterdag om elkaar terug te zien. Dilano kreeg namelijk de kans om kortstondig even terug te keren in het huis. Dat deed hij in alle vroegte terwijl Jimmy bezig was om het ontbijt te maken voor zijn medebewoners, die nog lagen te slapen.

Lang duurde het bezoek van Dilano wel niet, want nog voor Alice, Randy en Glenn wakker werden, moest de jonge Nederlander alweer vertrekken. Toch zijn we zeker dat zijn kort bezoekje Jimmy de nodige steun zal gegeven hebben voor de laatste rechte lijn richting finale.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...