‘Big Brother’ maakt nieuwe genomineerden bekend; wanneer moet volgende bewoner huis verlaten?

Nu de finaleweek is aangebroken, gaat het zeer snel in Big Brother. Zaterdag namen we afscheid van Tom en maandag volgde Ashley. En ook nu zijn er alweer nominaties. Deze keer zijn alle overgebleven bewoners genomineerd en dus is het aan woord aan de kijkers.

Na het vrijwillige vertrek van Sonja en afvallers LenieArianaNouchkaBasiriDoriana, Sabeau, RanohiDilanoDannyKaren, Tom en Ashley zitten er nog vier bewoners in het Big Brother-huis. Het gaat om de Nederlanders Alice, Jimmy en Randy en de eenzame Belg Glenn.

Die vier overgebleven bewoners moeten allemaal vrezen om een vroegtijdig vertrek. Op de website van Big Brother kan er namelijk opnieuw gestemd worden door de kijkers op de genomineerden. Opvallend daarbij is dat zowel Alice, Jimmy, Randy als Glenn genomineerd zijn. Fans van Big Brother hebben nu tot woensdagochtend 9 uur de tijd te stemmen op hun favoriet. Daarna zal er vermoedelijk opnieuw één bewoner het huis moeten verlaten, al is nog niet bekend wanneer dat precies zal zijn.

Finale

Na dat vertrek zullen de overgebleven drie bewoners doorgaan naar de finale op zaterdag 13 april. Ook daarbij zal het woord opnieuw aan de kijkers zijn om te beslissen wie uiteindelijk met de groepspot naar huis mag tijdens een grote liveshow.

Stem hier vanuit België op je favoriete kandidaat van de genomineerden:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...