‘Big Brother’: Dit is de laatste afvaller voor de finaleweek

Tom heeft in Big Brother nipt naast de finaleweek gegrepen. In een strijd der favorieten moest hij het onderspit delven tegen medegenomineerden Randy en Glenn.

Na het vrijwillige vertrek van Sonja en afvallers LenieArianaNouchkaBasiriDoriana, Sabeau, RanohiDilanoDanny en Karen was het aan een twaalfde bewoner om Big Brother te verlaten. De kijker had daarbij de keuze tussen drie genomineerden: Randy, Glenn en Tom. Uiteindelijk kreeg Tom de minste stemmen, waardoor zijn avontuur erop zit.

Tom

“Ik ben trots op mijzelf, ik ben trots hoe lang ik het heb volgehouden zonder genomineerd te zijn door mijn medebewoners”, was de eerste reactie van Tom in de studio bij Tatyana Beloy en Geraldine Kemper.

“Jimmy heeft deze keer voor zichzelf gekozen en ik gun Jimmy en Alice echt een plaats in de finale, en Randy ook natuurlijk”, richtte Tom zich met dat laatste naar de familie van Randy. “Ik zijn echt mijn maatjes daar. Het was te verwachten dat ik ook eens op de bank zou zitten en dat is dus gebeurd. Ik ben tijdens dit avontuur heel veel wijzer geworden, dit heeft mij echt in de juiste richting gestuurd. Ik ga met superveel positiviteit naar buiten. Volgende week ga ik blij kijken wie de winnaar is.”

Later meer.

Bekijk hier het vertrek van Tom uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...