‘Big Brother’: Dit is de volgende vertrekker na een dramatische week

Een week vol drama in Big Brother is geëindigd met het vertrek van Karen. Zij was samen met Jimmy en Randy genomineerd, maar kreeg minder stemmen van de kijker. Daardoor moet ze het programma vroegtijdig verlaten, iets wat – door de actie van Ashley eerder deze week – heel zuur aanvoelt.

Na het vrijwillige vertrek van Sonja en afvallers LenieArianaNouchkaBasiriDoriana, Sabeau, RanohiDilano en Danny was het aan een elfde bewoner om Big Brother te verlaten. De kijker had daarbij de keuze tussen drie genomineerden: Jimmy, Randy en Karen. Ashley was eerst ook genomineerd, maar kocht die nominatie af met 20.000 euro uit de groepspot. Uiteindelijk kreeg Karen de minste stemmen, waardoor haar avontuur erop zit.

Karen

“Ik wist dat ik naar huis ging gaan, je voelt dat gewoon”, was de eerste reactie van Karen in de studio bij Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. “Ik ben blij dat ik hier iedereen terugzie, want het was echt intens. Maar toch zou ik het zo opnieuw doen.”

“Ik had liever nog iets langer gebleven, maar het was wel echt heel leuk. Ik raad het iedereen aan om te doen. Ik had graag een spelletje gewonnen, maar dat is niet gelukt”, zei Karen, die niets wou zeggen over de beslissing van Ashley zonder eerst met haar gesproken te hebben.

Bekijk hier het vertrek van Karen uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...