‘Big Brother’: Dit zijn de drie genomineerden, nadat één bewoner ticket voor halve finale koopt

Drama in Big Brother! Daar heeft Ashley namelijk haar nominatie afgekocht voor 20.000 euro uit de groepspot. Daardoor is zij zeker van haar plaats in de halve finale en blijven er nog drie genomineerden over: Karen, Randy en Jimmy.

De finale van Big Brother komt steeds dichterbij en dus zijn de plaatsjes heel duur geworden. Dat bleek ook tijdens de zeer bewogen afgelopen dagen in het huis. Begin deze week waren er drie voorlopige nominaties bekendgemaakt. Het ging toen om Glenn, Tyron en Ashley.

Van vier genomineerden …

Glenn en Tyron wisten de afgelopen dagen dan tijdens opdrachten een rechtstreeks ticket voor de halve finale van volgende week te winnen. Zij speelden zo hun nominatie kwijt.

Woensdag was het dan opnieuw tijd aan de bewoners om te nomineren. Zo werd bepaald wie er naast Ashley nog op de bank kwamen te zitten. Het ging uiteindelijk om Randy, Karen en Jimmy. Daardoor waren Alice en Tom meteen ook zeker van een plaats in de halve finale.

… naar drie

Naast de namen van die vier genomineerden kwamen opnieuw vraagtekens te staan. De bewoners wisten dus dat er nog iets stond te gebeuren. Donderdagochtend riep Big Brother dan Randy, Karen, Jimmy en Ashley naar de Game Room.

Daar kregen ze alle vier een rode knop voor hen. De genomineerden kregen te horen dat er een aftelklok met 20.000 euro uit de groepspot zou beginnen lopen. Als er gedrukt werd, ging dan geld uit de pot, maar was de drukker meteen zeker van een plaats volgende week. Ashley twijfelde daarbij geen seconde en drukte meteen af.

Zo gaat er dus 20.000 euro uit de groepspot en moeten Karen, Randy en Jimmy hopen op stemmen van de kijkers. Vooral Jimmy reageerde razend op de actie van Ashley.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Stem hier vanuit België op je favoriete kandidaat van de genomineerden.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...