‘Big Brother’ zorgt voor grote verrassing en maakt meteen nieuwe nominaties bekend … of toch niet?

De finale van Big Brother komt steeds dichterbij en dus worden de plaatsen in het huis heel duur. Op dat vlak stond er de bewoners een verrassing te wachten. Zaterdag moest er namelijk meteen opnieuw genomineerd worden en daarbij kwamen drie personen op de bank te zitten. Gelukkig voor hen is hun nominatie nog niet helemaal definitief.

Na het vrijwillige vertrek van Sonja en afvallers LenieArianaNouchkaBasiriDoriana, Sabeau, Ranohi en Dilano was het zaterdag aan Danny om Big Brother te verlaten. Lang tijd om bij dat vertrek stil te staan, hadden de overgebleven bewoners niet. Er moest namelijk meteen opnieuw genomineerd worden.

Glenn, Ashley en Tyron

Kort na de liveshow maakte Big Brother dan ook meteen de drie nieuwe genomineerden bekend. Dat zijn geworden: Glenn, Ashley en Tyron. Vlak nadat hun foto’s op het scherm waren verschenen, verscheen er daarbovenop drie vraagtekens. De bewoners weten ondertussen dat dat wil zeggen dat de nominaties nog niet definitief zijn.

Hoe de echte nominaties beslist zullen worden, is nog steeds niet helemaal duidelijk. Wel weten we ondertussen al dat de drie voorlopig genomineerden hard zullen moeten strijden om van de bank af te komen. Dat zal niet eenvoudig zijn, want volgende week is het in Big Brother al tijd voor de halve finale en dus zijn de plaatsjes duur.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...