‘Big Brother’: Dit is de volgende afvaller

Danny is het slachtoffer geworden van de volgende eliminatie in Big Brother. De 53-jarige Belg was genomineerd samen met Ashley, Jimmy en Glenn, maar kreeg de minste steun van de kijkers. Daardoor moet de oudste overgebleven bewoner het huis verlaten.

Na het vrijwillige vertrek van Sonja en afvallers LenieArianaNouchkaBasiriDoriana, Sabeau, Ranohi en Dilano was het aan een tiende bewoner om Big Brother te verlaten. De kijker had daarbij de keuze tussen maar liefst vier genomineerden: Danny, Ashley, Jimmy en Glenn. Uiteindelijk kreeg Danny de minste stemmen, waardoor zijn avontuur erop zit.

Danny

Danny was na zijn vertrek opvallend rustig in de studio bij Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. “Dit is de eerste keer dat ik jullie echt zie. Het was heel leuk, echt waar. Het gaat eigenlijk goed met mij. Voor één keer ben ik niet emotioneel, dat is al veel”, klonk het.

“Deelnemen was echt een droom. Het was heel mooi, het is heel mooi geweest. Ik heb ervan genoten, en dat is het belangrijkste”, ging Danny verder. “Er zijn in het huis enkele zaken naar boven gekomen, waarvan ik niet wist dat ik ze had. Ik denk daarbij aan het emotionele. Dat was heel moeilijk.”

Bekijk hier het vertrek van Danny uit Big Brother:

Meer
Lees meer...