‘Big Brother’: Maar liefst vier bewoners zijn genomineerd

Het wordt een spannende liveshow komende zaterdag in Big Brother. Van de negen overgebleven bewoners zijn er namelijk maar liefst vier genomineerd. Sommige kijkers verwachten zelfs een dubbele exit, al is daar nog niets over bevestigd.

Na het vrijwillige vertrek van Sonja en afvallers LenieArianaNouchkaBasiriDoriana, Sabeau, Ranohi en Dilano is het zaterdag tijdens Big Brother Live opnieuw tijd voor een afscheid. Om te weten wie dan eventueel zal moeten vertrekken, moest er uiteraard eerste genomineerd worden.

Daarbij hadden maar zes bewoners stemrecht. Karen, Danny en Jimmy hadden hun stemrecht – inclusief 5.000 euro – namelijk verloren tijdens een opdracht. Zij moesten een week lang undercover blijven, maar slaagden daar niet in.

Danny, Ashley, Jimmy en Glenn

Daardoor lag alle macht in handen van het zestal Ashley, Glenn, Tom, Tyron, Randy en Alice. Zoals verwacht zetten zij Danny en Ashley op de bank. Daarnaast kwamen daar ook nog Jimmy en de verrassende Glenn bij te zitten. Dit viertal moet dus vrezen en is nu aangewezen op de steun van de kijker om hen te redden.

Die steun zal ook nodig zijn, want aangezien het nog maar zo’n drie weken is tot de finale verwachten velen dit weekend een dubbele eliminatie

Stem hier vanuit België op je favoriete kandidaat van de genomineerden.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...