‘Big Brother’: Twee tickets voor halve finale uitgedeeld

In Big Brother is het voor de bewoners een zeer cruciale week. De finale van Big Brother komt steeds dichterbij en dus zijn de plaatsjes heel duur geworden. Twee bewoners zullen alvast met minder stress naar de volgende live-uitzending toeleven, want zij verdienden een rechtstreeks ticket voor de halve finale.

Na het vrijwillige vertrek van Sonja en de eliminatie van LenieArianaNouchkaBasiriDoriana, Sabeau, RanohiDilano en Danny blijven er in het Big Brother-huis nog acht bewoners over. Aangezien de finale al gepland staat op zaterdag 13 april is het volgende week tijd voor de halve finale.

De bewoners weten dan ook dat de plaatsen in het huis steeds duurder zullen worden. Dat is zelfs letterlijk het geval, want de deelnemers kregen deze week de kans om met geld uit de groepspot een ticket voor de halve finale te kopen. Daar ging uiteindelijk niemand op in.

Glenn

Nochtans is de situatie heel précair voor Glenn, Ashley en Tyron. Zij zijn afgelopen weekend namelijk voorwaardelijk genomineerd, maar hebben dus de kans om die nominatie kwijt te spelen. Dat konden ze doen in een spel waarbij een ticket voor de halve finale op het spel stond.

De bewoners beslisten dat dat spel gespeeld zou worden tussen Glenn, Jimmy, Tyron en Alice. Zij moesten 20 minuten tijd zien in te schatten, maar kregen tussendoor grappige feitjes te horen om hen af te leiden. Tyron drukte uiteindelijk als eerste af, gevolgd door Glenn, Alice en Jimmy. Tyron bleek twee minuten te vroeg te zijn, terwijl Alice en Jimmy zo’n drie minuten te laat waren. Glenn daarentegen zat er maar acht seconden naast en is zo verdiend zeker van de halve finale.

Tyron

Iets later stond er nieuw spel op de planning. Deze keer was het Tyron die als winnaar uit de bus kwam. Ook hij is zo zeker van een plaats in de halve finale en speelt zijn nominatie kwijt.

Daardoor zit van de drie oorspronkelijk genomineerden enkel nog Ashley op de bank. De bewoners zullen dus meer dan waarschijnlijk opnieuw moeten nomineren.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...