‘Big Brother’: Dit zijn de laatste genomineerden voor de finaleweek

Randy, Tom en Glenn moeten vrezen voor hun plaats in de finaleweek van Big Brother. Zij zijn namelijk de verrassende laatste genomineerden van het huidige seizoen. Het is nu aan de kijker om te beslissen wie er zaterdag moet vertrekken.

De finale van Big Brother staat gepland voor zaterdag 13 april en dus moet er deze week (vermoedelijk) voor het laatste genomineerd worden. De spanning daarrond was dan ook heel groot, behalve voor één iemand. Ashley verzekerde zich woensdag namelijk al van een plaats in de finale. Dat deed ze door het finalespel te winnen tegen Tom en Randy, die in eerdere opdrachten ook een ticket voor dat spel hadden gewonnen.

Randy, Tom en Glenn

Het verliezen van dat finalespel zou wel eens zeer zuur kunnen zijn voor Tom en Randy. Toen Big Brother de genomineerden van deze week bekendmaakte, bleken zij namelijk allebei op de bank te zijn beland, samen met Glenn. Op die manier zijn Alice en Jimmy meteen ook zeker van een plaats in de finale. Vooral voor die laatste kwam dat als een grote verrassing, aangezien hij de voorbije weken meermaals genomineerd was.

Door de nominatie van Tom, Glenn en Randy verliezen we zaterdag tijdens Big Brother Live meteen ook een van de favorieten. De drie mannen staan in populariteitspolls namelijk regelmatig bovenaan en worden dus veel kansen op winst toebedeeld. Voor een van hen zal het avontuur zaterdag echter eindigen.

Stem hier vanuit België op je favoriete kandidaat van de genomineerden.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...