‘Big Brother’: Eerste bewoner verzekert zich van plaats in de finale

Ashley zal al zeker te zien zijn in de finaleweek van Big Brother. De Nederlandse won een spel en heeft zo deze week een vrijstelling te pakken. Daardoor is ze zeker van haar plaats in de finale.

De finale van Big Brother staat gepland voor zaterdag 13 april. Wie deze week overleeft, blijft dus zeker tot de finaleweek in het huis en is zo een stapje dichter bij het winnen van de groepspot.

Randy, Tom en Ashley

De bewoners in het Big Brother-huis hebben de afgelopen dagen niet stilgezeten. Zo waren er meerdere opdrachten waarbij telkens een ticket kon verdiend worden om deel te nemen aan het finalespel. In dat spel zouden de deelnemende bewoners dan strijden voor een ticket voor de finaleweek.

De eerste die zich verzekerde van deelname aan dat finalespel was Randy. Daarna volgde ook Tom, die een perfecte score wist te behalen bij een spel. Hij slaagde er namelijk in om verschillende momenten uit het huis in de juiste volgorde te zetten. Ashley verzekerde zich tenslotte van het laatste ticket voor het finalespel.

Finalespel

Woensdagochtend stonden Randy, Tom en Ashley dus tegenover elkaar in de strijd voor een ticket voor de finale. Tom leek daarbij lang af te stevenen op winst, maar uiteindelijk was het toch Ashley die als winnaar uit de bus kwam. Na een heel bewogen week, is de Nederlandse dus zeker van een verlengd verblijf in het huis.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...