‘Big Brother’: Actie van Ashley zorgt voor heel wat frustratie in het huis

Het was een zeer bewogen week in Big Brother. Ashley besloot daar namelijk donderdagochtend om haar vrijstelling af te kopen met 20.000 euro uit de groepspot. Dat zorgt uiteraard voor heel wat frustraties in de groep.

We nemen je even mee naar enkele dagen eerder. De finale van Big Brother komt steeds dichterbij en dus zijn de plaatsjes heel duur geworden. Donderdag was dat ook letterlijk het geval. Ashley was in Big Brother namelijk al van bij het begin van de week genomineerd, samen met Glenn en Tyron. Die laatsten slaagden er echter in om met opdrachten hun nominatie kwijt te spelen.

Ashley deed dat niet en zat daardoor woensdagavond ook bij de nieuwe genomineerden, deze keer samen met Karen, Randy en Jimmy. Dat viertal had daarna de kans om die nominatie af te kopen. Iets waarover Ashley niet aarzelde, waarop ze meteen voor 20.000 euro uit de groepspot haar ticket voor de halve finale kocht.

Frustraties

In een nieuw fragment zien we hoe de actie van Ashley voor heel wat opschudding heeft gezorgd in het huis. De sfeer in het huis is ondermaats en niemand lijkt enig begrip te hebben voor de beslissing van Ashley om 20.000 euro uit de groepspot te halen. “Dit is wie zij is”, horen we zeggen.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...