‘Big Brother’: Eerste afvaller van de finaleweek is bekend

Het gaat snel in Big Brother. Nadat we zaterdag afscheid moesten nemen van Tom, heeft nu ook Ashley het programma moeten verlaten. Daarmee verliest het huis een van de meest kleurrijke figuren van dit seizoen.

De finale van Big Brother staat gepland voor zaterdag 13 april en dus is het uur van de waarheid aangebroken. Na het vertrek van Tom tijdens Big Brother Live afgelopen zaterdag konden de vijf overgebleven bewoners niet op hun lauweren rusten.

De bewoners moesten in het huis twee spellen spelen. Bij het eerste spel kwamen Glenn en Alice als winnaars uit de bus, waardoor zij voorlopig veilig waren. Zondagmiddag wist Jimmy dan het tweede spel te winnen.

Ashley of Randy

Daardoor moesten Ashley en Randy vrezen voor een vroegtijdig vertrek. Zij waren vervolgens aangewezen op de fans van Big Brother om hun vel te redden. Dat draaide uiteindelijk goed uit voor Randy. Hij kreeg in de gameroom van Geraldine Kemper en Tatyana Beloy te horen dat hij terug naar het huis mocht. Voor Ashley zit het avontuur er dan weer op. Zij moest vervolgens meteen het huis verlaten met haar koffer.

Met het vertrek van Ashley verliest Big Brother een van de meest kleurrijke bewoners van dit seizoen. Aanvankelijk was Ashley de eerste vertrekker uit het huis, maar na het vrijwillige vertrek van Sonja mocht ze meteen terugkeren. Later liet ze veelvuldig opwerken en kreeg ze heel wat voor- en tegenstanders. Vooral haar beslissing om 20.000 euro uit de groepspot te nemen, zorgde voor veel commotie.

Volgende vertrekker?

Na het vertrek van Ashley blijven er met Jimmy, Randy, Glenn en Alice nog vier bewoners over. Het is voorlopig nog niet duidelijk wanneer er een volgende keer iemand zal moeten vertrekken.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...