‘Big Brother’: Jimmy spreekt over zijn onzekerheid en plannen na het programma

Big Brother is voor de deelnemers vaak een confrontatie met zichzelf. Dat was het deze keer in het huis ook letterlijk, want de bewoners kregen beelden van henzelf te zien. Dat bleek vooral confronterend te zijn voor Jimmy, die na Big Brother aan zichzelf wil beginnen werken.

Big Brother is telkens weer een bizarre ervaring voor deelnemers. Zij zitten maandenlang opgesloten en hebben zo geen idee hoe ze zelf overkomen en hoe ze in beeld komen. Om hen toch een kleine sneak peek te geven, kregen de bewoners in het huis beelden van zichzelf te zien.

Dat bleek vooral voor Jimmy heel confronterend. Hij sprak meteen daarna van een “reset”. “Ik kijk er echt naar uit om meteen als ik hieruit ben naar de sportschool te gaan en meteen een plan te maken om mijzelf een stuk fitter te krijgen”, legde de Nederlander uit.

Alice

Jimmy kreeg na zijn openhartige eerlijkheid meteen applaus van zijn medebewoners. Later sprak Jimmy Alice dieper over wat hij voelde toen hij zichzelf zag. “Onthou dat je prachtig bent precies zoals je bent. Geloof in jezelf en wees liever voor jezelf”, klonk haar mooie steunbetuiging.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...