‘Big Brother’: Jolien barst in tranen uit door verrassend bezoek

Dat de spelmakers van het programma Big Brother hard kunnen zijn, is zojuist nog maar eens bewezen. Tijdens een lastige opdracht waarbij de bewoners onbeweeglijk moeten blijven staan, komt de hond van Jolien namelijk op bezoek. Dat zorgt voor een heel emotioneel moment bij de jonge Belgische.

Zoals iedere week is ook week 6 in Big Brother weer een themaweek. Deze keer is het thema ‘All of Nothing‘. Het eerste spel dat daarbij hoorde, leverde Charlotte een vrijstelling op. En bij het volgende spel konden alle bewoners een week lang gratis en onbeperkt warm water winnen. Ook hier is het motto uiteraard alles (en iedereen) of niets.

Om die opdracht tot een goed einde te brengen, moeten de bewoners onbeweeglijk stil blijven staan als Big Brother “Freeze” roept. Daarbij mogen ze dus niet bewegen en ook niet met elkaar praten. Pas op het moment dat Big Brother laat weten dat het gedaan is, mag er weer bewogen en gepraat worden.

Hond Jolien

Tijdens het eerst Freeze-moment besluiten de programmamakers echter om meteen de grote middelen boven te halen om te problemen de opdracht te doen mislukken. Op het moment dat iedereen onbeweeglijk stil staat, komt er namelijk een hond het huis binnen. Al snel blijkt het om de hond te gaan van Jolien.

Zij schrikt dan ook heel even hard, maar beseft dan snel dat ze verder onbeweeglijk stil moet staan. Dat doet ze al huilend met haar handen voor haar gezicht. De hond blijft ondertussen rond haar benen bewegen in de hoop aandacht te krijgen. Hoewel ze het emotioneel heel moeilijk heeft, bijt Jolien door om zo de opdracht voor de groep niet te laten mislukken.

Bekijk het fragment van Jolien in Big Brother hier:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...