‘Big Brother’: Voormalig Rode Duivel Radja Nainggolan roept op om te stemmen op zijn favoriet

Tom uit Big Brother heeft een opvallende fan. Niemand minder dan voetballer en voormalig Rode Duivel Radja Nainggolan heeft op zijn Instagramaccount namelijk opgeroepen om te stemmen op de 31-jarige Belg, die deze week genomineerd is.

Dit seizoen prijkt Tom al wekenlang bovenaan heel wat favorietenlijstjes van Big Brother. Die populariteit zal deze week echter op de proef gesteld worden. Voor de tweede keer ooit en de eerste keer sinds week 1 is Tom namelijk genomineerd in het huis. Hij kan dus alle steun gebruiken als hij een plaatsje wil bemachtigen in de finale. Daarvoor moet Tom namelijk meer stemmen halen dan Randy of Glenn.

Radja Nainggolan

Die steun krijgt hij alleszins van Radja Nainggolan. De 35-jarige Antwerpenaar voetbalt momenteel bij Bhayangkara F.C. in zijn tweede thuisland Indonesië, maar blijkt toch op de hoogte te zijn van de gebeurtenissen in Big Brother. Op een Story op Instagram deelde Nainggolan namelijk een printscreen van de pagina van GoPlay waar gestemd kan worden op de genomineerden. “Stem hier op den Tom”, schrijf hij voor zijn 1,6 miljoen volgers.

Of Tom en Radja Nainggolan elkaar echt kennen, is niet bekend. Wel zijn beiden afkomstig uit de omgeving van Antwerpen, dus mogelijk moeten we daar de connectie zoeken.

Stem hier vanuit België op je favoriete kandidaat van de genomineerden.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...