Billie Eilish brengt volgende week nieuw nummer uit

Zangeres Billie Eilish komt volgende week met nieuwe muziek. Het gaat om één nummer, getiteld my future. Het is het eerste nieuwe nummer dat Billie Eilish uitbrengt sinds haar bondnummer No Time To Die dat uitkwam op 13 februari 2020.

Met een korte tweet laat de 18-jarige zangeres Billie Eilish weten dat we volgende week nieuwe muziek mogen verwachten. Het gaat om een nieuw nummer, getiteld my future.

Lockdown nummer

Het gaat waarschijnlijk om het nummer waar Billie Eilish in mei al over sprak tegen Zane Lowe van Beats 1, een radiozender van Apple. Ze zei toen dat ze de lockdown gebruikte om samen met haar broer Finneas te werken aan nieuwe muziek. Tegen Lowe verklapte ze toen al dat één nummer al klaar was.

De zangeres gaf toen ook al een kleine spoiler over het nummer: “Het nummer dat we schreven, was gewoon zo juist. Er zit een stukje in over iets dat ik echt kwijt moest. Over het feit dat je bijna verplicht bent om ongelukkig te zijn momenteel en mensen rond je te missen. En ik mis mijn vrienden wel, natuurlijk, maar aan de andere kant geniet ik ook van de ruimte.”

Het wordt dus een op en top lockdown-lied over de dingen die ook voor ons herkenbaar zijn. Maar, zo benadrukte Billie ook. Er zijn ook positieve kanten verbonden aan zo’n lockdown. “Ik vind het leuk dat iedereen nu een beetje kan groeien. Ik hoop dat mensen zichzelf laten groeien in plaats van alleen maar te denken en te wensen dat ze met andere mensen waren.”

Billie postte ook nog een foto op Instagram als aankondiging van het nieuwe nummer:

https://www.instagram.com/p/CDCORx5lVzA/
Meer
Lees meer...