‘Bitch’ begint niet eens met ze te omschrijven: hier zijn 15 absolute teringwijven 

Sorry voor de harde taal in de titel, maar oordeel vooral zelf nadat je ziet wat deze 15 flikten met hun vriendjes of echtgenotes. Kijk eens naar:

1. Deze feeks die haar naam in haar onenightstands kerft met een Stanleymes. 

Dominique Fisher heet ze en ze werd ontmaskerd nadat één van haar slachtoffers toch de moed had om naar de politie te stappen.

Wayne Robinson werd wakker na een “drink-and-drug fuelled fling” met onze Dominique. Het avontuurtje was begonnen in een nachtclub in het Engelse Blackpool en eindigde in een hotelkamer, waar Wayne alleen wakker werd, met deze “tatoeages”:

Tijdens het proces kwamen nog een paar interessante details aan het licht. Zo bleek Dominique valium in de wodka’s van Wayne te hebben gedraaid. En het zou ook haar eerste keer niet geweest zijn. Plus: het moest ook met een Stanleymes gebeuren, anders was het gewoon niet goed. Maar toch moest ze niet naar de cel. De rechter legde de “very isolated and needy young woman” wel psychiatrische hulp op. 

2. Dit rotwijf, die haar man bedroog met de dokter nadat hij haar een nier had gegeven.

Richard en Dawnell Batista waren in 2001 11 jaar getrouwd toen Richard, na twee mislukte niertransplantaties, besloot één van zijn eigen nieren af te staan om zijn vrouw te redden. De man had vier jaar daarvoor zijn carrière opgegeven om voor zijn zieke echtgenote te kunnen zorgen.

Die transplantatie lukte en Dawnell bedankte Richard door een affaire te beginnen met haar revalidatie-arts. Ze kreeg tijdens de echtscheiding ook gedaan dat Richard zijn drie dochtertjes niet meer mocht zien.

3. Dit kreng dat met een scheermes en een koevoet tekeer ging op het huwelijksfeest van haar ex-vriendje.

Lisa Marie Coker, een 19-jarige uit Tampa in Florida, had het wel erg moeilijk met het feit dat een ex-vriendje ging trouwen. Onuitgenodigd daagde ze op het trouwfeest op met een koevoet en een scheermes, zo’n plooibaar geval.

Daar hield ze ferm mee huis – met de koevoet begon ze alles kort en klein te slaan en met het scheermes haalde ze onder meer uit naar de moeder van de bruidegom, die in het ziekenhuis belandde met 16 kerfwonden.

Uiteindelijk konden de gasten Coker overmeesteren. Ze zit nog altijd in de gevangenis, voor aggravated battery causing great bodily harm en aggravated battery with a deadly weapon.

4. Deze bruid van satan die haar man vermoordde en hem opdiende als stoofpotje aan zijn kinderen.

Katherine Knight moet zowat de schoonmoeder van de duivel zijn. De Australische sloeg haar eerste man met een golfclub de tanden uit zijn mond.

Toen haar tweede man thuiskwam met een puppy van acht weken, sneed ze voor zijn ogen met een mes de keel van het arme beestje over. Maar het was wat ze met haar derde man, John Charles Thomas Price, deed in 2000 waarvoor ze de rest van haar leven in de gevangenis zit.

Price zag na een poosje in met wat voor een feeks hij was getrouwd – hij kreeg blijkbaar voortdurend slaag van haar – en stapte naar de politie en diende klacht in wegens mishandeling. De politie stelde een rapport op en stuurde Price naar huis.

Daar wachtte Katherine Knight, die lucht had gekregen van de klacht, hem op met een mes in de hand. Ze stak Price 37 keer en met hetzelfde slagersmes “fileerde” ze hem. Zijn huid hing ze op in de living. 

Ze onthoofde Price ook, en maakte van zijn hoofd en “wat vlees uit zijn billen” een stoofpot die ze opdiende aan de kinderen van Price die een paar dagen later op bezoek kwamen.

5. Dit loeder dat een mes in de penis van haar ex stak omdat hij niet wilde vrijen.

De Britse Tatiana Bastos was door Ricardo Morias in de steek gelaten, hij was een relatie met een andere vrouw begonnen. Maar dat kon de 29-jarige, in de rechtszaal omschreven als een “sexual dynamo”, blijkbaar niet vatten.

Ze wachtte Ricardo op aan zijn werk, stapte in zijn auto en besprong de kerel toen die wou vertrekken naar huis. Maar Ricardo maakte duidelijk dat hij niet wou en vroeg Tatiana om uit te stappen. Waarop Tatiana razend werd, een mes bovenhaalde en dat in de penis van Ricardo stak. Ze kreeg 32 maanden cel. 

6. Het serpent dat piraatbommetjes aan de penis van haar vriendje bond (en die aanstak) omdat hij niet wilde trouwen.

Kira V. heet dat monster uit Rusland en ze woonde in 2009 al twee jaar samen met de 33-jarige Alik D. Tijd om te trouwen dacht Kira, maar daar was Alik niet meteen voor te vinden. “Dan kan ik al net zo goed terug gaan naar mijn vorige vrouw”, kondigde Alik aan na de zoveelste ruzie. En om zijn woorden kracht bij te zetten, begon hij zijn valies te maken. 

Kira panikeerde en “om het goed te maken” prepareerde ze een feestmaal voor Alik. Met behoorlijk wat wijn en sterke drank. Alik viel als een blok in slaap en Kira bond verschillende piraatbommetjes aan zijn penis die ze vervolgens aanstak. Het goede nieuws is dat Alik het overleefde, al was het enkele weken kantje boordje. Het slechte: zijn mannelijkheid niet. Kira verdween voor heel lange tijd naar een Russische gevangenis.

7. Deze vijf bitches die de penis van hun man afsneden of afbeten.

Er gaat eigenlijk geen jaar voorbij zonder dat er ergens een vrouw het lid van haar man op gruwelijke wijze verwijdert. Hier zijn vijf gevallen die net dat ietsje meer hebben:

Sada Abe is een Japanse legende. Er zijn honderden boeken over haar geschreven en massa’s films over haar gemaakt. In 1936 vermoordde ze haar lover met wurgseks, waarna ze zijn penis en testikels afsneed. Die droeg ze bij zich in haar handtas tot ze uiteindelijk werd gearresteerd na een klopjacht die heel Japan in de ban hield.

Lorena Bobbitt stapte op 23 juni 1993 uit bed om een glas water te gaan halen in het midden van de nacht. Ze kwam terug met een mes en sneed de penis af van haar man John. Daarna nam ze de auto en smeet de penis ergens in een veld weg. Na een paar uur verwittigde ze zelf de politie. Na lang zoeken werd het lid gevonden en tijdens een operatie die 9,5 uur duurde werd het terug aan John gezet. Haar advocaten slaagden erin om de jury te overtuigen dat Lorena tijdens haar daad ontoerekeningsvatbaar was en ze kwam ervan af met 45 dagen in een psychiatrische instelling.

Lin en Xie Mouru waren in 2009 tien jaar getrouwd toen Lin thuiskwam met een andere vrouw en even eiste dat er een triootje zou plaatsvinden. Er ontstond een ruzie, die vijf uur duurde en waarbij Lin dreigde zijn vrouw en hun drie kinderen te vermoorden. Twee dagen later ging Xie een tuinschaar kopen en terwijl Lin lag te slapen, wel, je kent het verhaal ondertussen. Ze kreeg tien jaar cel. 

In 2011 nam Catherine Kieu in Californië wraak omdat haar man, met wie ze overigens aan het scheiden was, opnieuw aan het daten was met een ex. Onder het mom van make-up sex deed ze haar man viagra slikken, goot hem vol drank en sneed toen met een mes van 30 centimeter zijn erect lid af. Waarna ze de penis in een afvalvermaler gooide. Ze kreeg er levenslang voor.

En dan is er Katya Kharitovonova (36) die samen met haar man Mikhael en een goeie vriendin des huizes naar een film keken thuis. Katya viel in slaap en toen ze wakker werd; betrapte ze Mikhael met haar vriendin Liza. Ze sloeg een lamp stuk op het hoofd van Liza en zette haar tanden in de penis van Mikhael. Daar moet serieus wat kracht op gezeten hebben, want ze beet de penis af. Twee jaar werkkamp werd haar lot.

8. Deze heks die haar twee mannen vermoordde met antivries en er haar dochter voor liet opdraaien.

In 2005 vergiftigde Stacey Castor (41) haar tweede echtgenoot David door vier dagen lang antivries in zijn eten te draaien. Ze ensceneerde dat de man zelfmoord pleegde. Maar de lijkschouwing bracht aan het licht dat er ethyleenglycol in zijn lichaam zat. De politie liet vervolgens het lichaam van haar eerste man, die aan een hartaanval was gestorven, opgraven. Ook die had ethyleenglycol in zijn lichaam. 

Maar Stacey had een back-up plan. Ze zei dat het haar dochter was die de twee mannen had vergiftigd. Toen die in 2007 na een overdosis pillen en wodka werd gevonden met een zelfmoordbriefje waarin ze bekende zowel haar stiefvader als haar echte vader te hebben vergiftigd, leek de zaak gesloten. Alleen: de dochter ging niet dood. Ze bleek dronken gevoerd en daarna de pillen te zijn gegeven door haar moeder. Die levenslang kreeg.

9. Deze cock tease die haar vriend smeekte om een kus voor zijn verjaardag en zijn tong afbeet.

Tracey Davies had een verrassing in petto voor de 45ste verjaardag van haar vriend Mark Coghill: na hem te hebben gezegd hoe graag ze hem zag, gaf ze hem een passionele kus en beet zijn tong af. Twee derde van het orgaan kon er terug aangezet worden. De reden? De vrouw vertelde “depressief” te zijn omdat ze er niet in slaagde in verwachting te geraken.

10. Deze sloerie die “per ongeluk” haar man ophing tijdens een seksspelletje.

Crystal Boarder (31) was al 10 jaar bij haar Tony (46) en het Canadese paar had in die periode de smaak van bondage en wurgseks te pakken. Daarbij filmden ze elkaar al wel eens. En toen de politie dus het lijk van Tony vond, klonk de uitleg dat het deze keer per ongeluk misgegaan was best aannemelijk. 

Alleen: het was Crystal ontgaan dat Tony de camera had aangezet. Op het filmpje was te zien hoe ze hem ophangt. Op een gegeven moment zegt Tony om hem naar beneden te laten zakken. Crystal doet dat niet meteen en hij verliest het bewustzijn. Pas na 15 minuten haalt ze de opgehangen Tony naar beneden. En de volgende 40 minuten tape tonen hoe ze regelmatig zijn pols checkt om te zien dat hij toch wel zeker dood is terwijl ze de ene sigaret na de andere opsteekt. Pas enkele uren later zou ze de politie bellen.

11. Dit lieve omaatje die vier van haar vijf echtgenotes liet vermoorden en de vijfde zelf vergiftigde.

Ze liep tegen de lamp op haar 76ste, Bee Neumar, omdat een kleinzoon het toch maar raar vond dat oma hem een levensverzekering ter waarde van 100.000 dollar cadeau wou doen met haar naam als begunstigde in het geval hij zou overlijden. 

Ze liet in totaal vier echtgenotes vermoorden door huurmoordenaars en streek telkens de premie op bleek na onderzoek. En ze had zelfs haar eerste zoon laten ombrengen door huurmoordenaars. Haar laatste man had ze zelf vergiftigd. Ze zit voor de rest van haar leven in een cel in North Carolina. 

12. Dit ijskonijn dat haar man dumpte voor een krokodil.

Vicki Lowing heet ze en ze komt uit Australië. In 1996 liet iemand een babykrokodil achter voor haar deur. Ze noemde het beest Johnie en besloot het te houden. Negen jaar later was Johnie een monster van anderhalve meter geworden, dat in huis mocht rondlopen. Toen Vicki toeliet dat het beest op de kamer van zoon Andrew mocht slapen werd het haar man Greg teveel. Kiezen: dat beest of ik, zei hij. Greg mocht vertrekken. 

13. Dit vals wicht dat haar man afranselde met diepvrieslasagne.

Amanda Trott uit Atlantic Beach in de VS sloeg haar man het ziekenhuis in met ingevroren lasagne nadat hij een opmerking had gemaakt over haar gebrek aan kookkunsten. Volgens het politierapport sloeg mevrouw verschillende keren met de lasagne op het hoofd van haar man, tot die buiten westen ging. En dat voor de ogen van de kinderen. 

14. Deze gifkikker die de rechterhand van haar vriend afhakte omdat hij meer op het internet zat dan aan haar.

Jiang Ming, een Chinees, heeft dat meegemaakt. Nadat hun eerste zoon was geboren, verbood zijn vrouw Jiang om nog te surfen op het web, omdat hij volgens haar internetverslaafd was. Dus “bedroog” Jiang haar door naar cybercafé’s te gaan. Ega He Ling kwam erachter, nam een keukenbijltje mee, spoorde manlief op en betrapte hem op heterdaad. Ze hakte zijn rechterhand eraf, “opdat hij nooit meer zou kunnen surfen”.

“I was on the internet, and suddenly felt a numbness in my right hand. The arrow on the screen stopped moving and I saw my hand bleeding on the mousepad”, vertelde de Chinees destijds aan het Chinese persbureau Xinhua.

15. De trut die haar vent en het huis in de fik stak omdat ze dacht dat hij op een ander liep.

Rajini Narayan, een Australische van Indische afkomst, zag haar echtgenoot een andere vrouw een knuffel geven en concludeerde daaruit dat hij een affaire had. Achteraf bleek dat niet eens het geval, maar soit. Narayan zou later, in de rechtszaal afkomen met het volgende verhaal: ze wou haar man “zuiveren met vuur, zoals Ram had gedaan met Sita na haar te hebben gered van een demoon”.

Dat bleek een Hindoeverhaal te zijn. Plus: ze wou ook maar “een puntje branden” op zijn penis, met een “engelenkaars” die ze had gekregen van een waarzegger. “It was like I had all the powers of the goddess to save my husband, my lord … it did not occur to me that it was going to be dangerous”, vertelde ze aan de rechter.“

Punt is: haar man kreeg de facto een hoop ethanol in zijn schoot gekieperd, waarna Narayan er een lucifer opgooide. Hubby raakte voor 85 procent verbrand en stierf 20 dagen later. Ook het huis brandde helemaal af. Tegen de buurvrouwen had ze gezegd: “I’m a jealous wife, his penis belongs to me. If I can’t have it to myself I will burn it.” Ze moest twee jaar uitzitten van de zes die ze kreeg en is ondertussen weer thuis.

Meer
Lees meer...