‘Blind Getrouwd’ in Australië loopt uit de hand: al 3 onderlinge affaires

In Australië loopt momenteel ook een versie van ‘Blind Getrouwd’. ‘Married At First Sight’ gaat goed fout. Iedereen doet het er met iedereen en van de huwelijken blijft niet meer veel over. Er zijn al drie affaires ontstaan. 

Het programma loopt momenteel nog op de Australische zender, Channel 9. Maar de Australische fans worden al overspoeld met spoilers.

Troy en Carly

Troy was door de relatie-experts gekoppeld aan Ashley, maar koos voor Carly. Zij was op haar beurt eigenlijk met Justin. Foto’s tonen Troy en Carly al kussend in een park in Melbourne.

Ashley en Ryan

Ashley is al over Troy heen en is shoppend gespot met Ryan. Hij vormde eigenlijk een koppel met Davina. Channel 9 ontkent dat de twee een relatie hebben, maar daar geloven de Australiërs niet veel van.

Channel 9

Davina en Dean

Davina bedroog Ryan vorige week met Dean. Tijdens een feestje voor alle kandidaten slopen de twee stiekem weg. Maar dat was buiten de paparazzi gerekend.

Dean was eigenlijk getrouwd met Tracey en keerde na de overspelige kus ook naar haar terug. Tracey zou bovendien gisteren nog gespot zijn met haar trouwring in Sydney.

Channel 9

Kan jij nog volgen? Wij vinden de versie van de Aussies alleszins veel sappiger dan de onze …

Giphy
Meer
Lees meer...