‘Blind Getrouwd’: Schrijf je nu al in voor het volgende seizoen

Blind Getrouwd inschrijven
VTM

Het huidige seizoen van Blind Getrouwd is nog niet voorbij, maar het volgende is nu al bevestigd. Wil jij dus ook de uitdaging aangaan en kijken of experts voor jou de ideale partner kunnen vinden, dan kan je je nu inschrijven voor het volgende seizoen van het VTM-programma.

Sta jij al te popelen om te trouwen, maar laat die prins(es) op het witte paard wat lang op zich wachten? Dan kan je alles wat er aan een huwelijk voorafgaat gewoon schrappen en dankzij Blind Getrouwd meteen in het huwelijksbootje stappen met jouw “perfecte match”.

Seizoen 6

Blind Getrouwd
VTM

Doordat VTM de inschrijvingen voor een nieuw seizoen heeft opengezet, weten we dus ook dat er een zesde seizoen van Blind Getrouwd aan zit te komen. Volgend jaar zullen we dus een nieuwe lading doorwinterde vrijgezellen blind in het huwelijksbootje zien stappen.

Het blijft natuurlijk een vreemd concept, elkaar leren kennen aan het altaar en zo’n kwartier later als echtpaar door het leven te gaan. Maar soms werkt het. Kijk maar naar het succesverhaal van Stijn en Nuria die ook nog eens terugkeerden in het vijfde seizoen van Blind Getrouwd. Zij namen in 2016 deel aan het programma. Nu, vier jaar later, zijn de twee nog steeds samen en hebben ondertussen zelfs al een kindje samen.

Voorwaarden

Zie je het zelf al helemaal zitten? Dan kan je je nu dus inschrijven voor het zesde seizoen van de reeks. Er is eigenlijk maar één voorwaarde om je in te schrijven voor Blind Getrouwd en dat is dat je ouder moet zijn dan 25 jaar. En ja, misschien ben je best ook écht single en ga je niet achter de rug van je lief op zoek naar een man/vrouw.

Je geaardheid maakt dus niet uit. Zo kan Blind Getrouwd dus volgend jaar misschien een nieuwe holebikoppel samenstellen, na het succes van Nick en Christophe.

Je kandidaat stellen voor het nieuwe seizoen kan via de website van VTM.

Gesponsorde artikelen