Bo Burnham lost meer dan een uur aan ongeziene beelden van Netflixspecial ‘Inside’

Precies een jaar geleden had Bo Burnham een grote hit te pakken met zijn comedyspecial Inside, die te bekijken is via Netflix. Om de eerste verjaardag van die special te vieren, heeft Burnham nu een video met meer dan een uur aan extra beelden gedeeld.

Inside, de comedyspecial die Bo Burnham maakte voor Netflix, staat al een jaar online. Maar er zijn heel wat fragmenten die de uiteindelijke special niet haalden en die kan je vanaf vandaag bekijken op de YouTubepagina van Bo Burnham.

Inside

De comedyspecial Inside van Bo Burnham speelt zich volledig af in het huis van Burnham zelf. Hij maakte de special tijdens de coronacrisis en het onderwerp isolement staat centraal. In de special neemt Burnham ons mee tijdens het proces van het maken van de special die hij ook zelf in zijn kamer speelde en filmde.

Inside werd een gigantisch succes op Netflix. Vooral de herkenbaarheid van de gevoelens van isolement, maar ook de grappige anekdotes van Burnham en verwijzingen naar de actualiteit, waren geliefd bij het publiek. Daarnaast werden ook de nummers uit de special enorm populair. Zo gingen Bezos I en Look Who’s Inside Again viraal op TikTok.

Outtakes

Het is ondertussen precies en jaar geleden dat Inside verscheen op Netflix. En dat wilde Bo Burnham niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom heeft hij nu een speciale video gedeeld op YouTube. Het gaat om een video van meer dan een uur, met daarin outtakes uit de special.

Om precies te zijn gaat het dus om iets meer dan een uur aan content die Burnham wel filmde, maar die uiteindelijk de special niet haalde.

Bekijk hier de volledige video met outtakes van Inside van Bo Burnham.

Meer
Lees meer...