‘Boer Zkt Vrouw’ pakt uit met eerste homoseksuele boer

Boer Zkt Vrouw 2020
VTM

Binnenkort keert Boer Zkt Vrouw terug naar VTM. Na twee seizoenen met buitenlandse boeren keert het programma terug naar eigen land. Om single boeren hier aan een lief te helpen. En dit jaar krijgen we daarbij een primeur.

Het populaire programma Boer Zkt Vrouw keert binnenkort terug. Daarom heeft VTM nu al de eerste drie boeren bekendgemaakt. Zoals elk jaar kunnen geïnteresseerden een brief sturen naar hun favoriete boer. Maar dit jaar is er een speciale boer bij.

Boer Zkt Man

Boer Zkt Vrouw Tristan
VTM

Eén van de boeren dit jaar gaat niet op zoek naar een vrouw, maar wel naar een man. Tristan is de eerste homoseksuele boer die via het programma op zoek gaat naar de liefde. Hij is 25 jaar oud en zal in de aflevering van zondag uitgebreid voorgesteld worden aan de kijkers.

Het is de eerste keer dat er een homoseksuele boer opduikt in Boer Zkt Vrouw. Maar in 2009 maakten we in het programma wel al kennis met de lesbische boerin Conny. Eerder dit jaar was ook in het VTM-programma Blind Getrouwd voor de eerste keer een homoseksueel echtpaar te zien.

Drie eerste boeren

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer Zkt Vrouw werden op zondag 3 mei de eerste drie boeren voorgesteld aan het publiek. Het ging daarbij om Veerle, David en Frits.

Veerle

Boer Zkt Vrouw Veerle
VTM

De eerste boer, of moeten we zeggen boerin, die dit jaar op zoek gaat naar de liefde is Veerle. Zij is 29 jaar oud en is afkomstig uit het Limburgse Dilsen-Stokkem. Veerle is een paardenverzorgster en -trainster in haar eigen bevallingscentrum voor paarden dat Het Molenhof heet. In dat centrum kunnen mensen hun zwangere merries binnenbrengen 10 dagen voor de uitgerekende bevallingsdatum. Veerle helpt de merries dan tijdens de bevallingen en ook tijdens de eerste dagen na de bevalling.

In het centrum worden ook merries geïnsemineerd en verzorgd. Veerle helpt ook een handje op de boerderij van haar ouders. Daarnaast geeft Veerle ook nog eens 11 uur les in het buitengewoon onderwijs. Over een bezige bij gesproken.

Maar Veerle is sinds april 2019 vrijgezel en is nu dus op zoek naar de man van haar dromen. Die zal wel rekening moeten houden met de drukke levensstijl van Veerle, maar hij krijgt er wel een lieve en zorgzame dame voor in ruil. Veerles ideale man is iemand die weet wat hij wil, zelfzeker en sociaal is. Daarnaast hoopt ze ook op iemand met een vlotte babbel en zin voor initiatief. Maar het is vooral belangrijk dat hij net zoals zij geniet van het leven.

David

Boer Zkt Vrouw David
VTM

De tweede boer is de Oost-Vlaamse David. David is 36 jaar oud en heeft een perenkwekerij. Hij nam deze al over op zijn negentiende en heeft het bedrijf verder uitgebouwd, waarbij hij percelen heeft in Beveren en Sint-Gillis-Waas, maar ook net over de grens met Nederland. Zo is er toch een beetje een internationale boer dit jaar.

David is twee jaar single en komt uit een relatie van maar liefst 12 jaar. Uit die relatie heeft David twee kinderen: een dochter Marie van 8 jaar en een zoon Bo van 5 jaar oud. Het is dus belangrijk dat zijn toekomstige vrouw ook goed met deze kinderen overweg kan. De kinderen zijn elk weekend bij David, maar wanneer de kinderen bij hun moeder zijn, vindt David het moeilijk om thuis te komen in een leeg huis. Hij zoekt daarom vooral een vrouw met wie hij goed kan praten.

David omschrijft zichzelf als een vlotte babbelaar. Hij is ambitieus, maar houdt zich in groepen liever op de achtergrond. In zijn vrije tijd gaat David graag skiën, wandelen of fietsen. Maar hij maakt graag ook tijd voor een vleugje romantiek.

Frits

Boer Zkt Vrouw Frits
VTM

De derde en voorlopig jongste boer is Frits. Hij is 23 jaar oud en pluimveeboer in het Limburgse Hamont. Frits nam al op z’n 21ste het pluimveebedrijf van zijn vader over, nadat die overleed. Op dat moment had Frits al een diploma lasser op zak, maar hij ging in avondschool nog 2 jaar landbouw studeren, waardoor hij het bedrijf van zijn vader waardig kon overnemen.

Frits is al twee jaar single en is een beetje verlegen als het op vrouwen aankomt. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met carnaval, maar supportert hij ook graag voor zijn favoriete voetbalploeg Racing Genk. Ook maakt hij in het weekend graag een ritje met zijn motor. Frits zoekt een jonge, vlotte en sociale dame die op haar eigen benen kan staan. Daarnaast hoopt hij ook dat ze durft in te grijpen wanneer hij zich verliest in zijn werk. Hoewel Frits amper 23 jaar is, droomt hij wel al van zijn eigen gezin.

Gesponsorde artikelen