‘Boer zkt Vrouw’ komt terug met nieuw seizoen in Vlaanderen

Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home
VTM

Dina Tersago en An Lemmens gaan binnenkort weer op zoek naar een lief voor zes boeren en boerinnen. Maar door de huidige coronacrisis blijven ze deze keer in eigen land. Het nieuwe seizoen zal in het najaar te zien zijn op VTM.

Op zondag 3 en 10 mei worden op VTM om 19 uur 55 de boeren en/of boerinnen voorgesteld voor een nieuw seizoen van Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home.

Home Sweet Home

De voorbije 2 seizoenen reisden Dina Tersago en An Lemmens de wereld rond om Vlaamse boeren aan een lief te helpen. Nadat Tom Waes had aangekondigd dat het nieuwe seizoen van Reizen Waes in Vlaanderen zal doorgaan, blijft ook Boer zkt Vrouw noodgedwongen in eigen land.

“Er waren dit jaar plannen om zowel naar het buitenland àls het binnenland te gaan, maar door de huidige situatie leggen we de focus nu volledig op het binnenland en mag ik onze boeren in Vlaanderen opnieuw gelukkig proberen maken”, liet Dina Tersago weten. Het zal voor de presentatrice haar dertiende editie zijn van Boer zkt Vrouw.

Zes boeren en/of boerinnen

Ook An Lemmens zal voor de derde keer naast Dina Tersago staan. Wie de zes nieuwe boeren zullen zijn, houdt ze nog even geheim maar “Ik kan wel al verklappen dat ze jong, ondernemend zijn en avontuurlijk. Maar ook hunkerend naar die ene liefde, die vlinders in de buik.”

Wie de boeren beter wil leren kennen, kan zich vanaf zondagavond 3 mei inschrijven via vtm.be

Gesponsorde artikelen