‘Boer zkt Vrouw’ stelt eerste boeren voor: Veerle, David en Frits

Boer zkt Vrouw Veerle David Frits VTM
Veerle, David en Frits (Bron: VTM)

Boer zkt Vrouw keert komende zondag 3 mei terug op VTM met een speciale editie in eigen land: Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home. In de eerste aflevering stellen Dina Tersago en An Lemmens de eerste drie deelnemers voor: Veerle (29), David (36) en Frits (23).

Na twee seizoenen in het buitenland helpen Dina Tersago en An Lemmens dit jaar opnieuw Vlaamse boeren aan een relatie. Nu zondag begint die zoektocht al met een oproepaflevering waarbij we kennis maken met de helft van de deelnemers: twee boeren en een boerin.

Zes jonge boeren

“Wat we al kunnen verklappen: dat al onze boeren jong zijn, ondernemend, avontuurlijk en ze zijn met zes, waaronder Veerle, een supertoffe madam!”, legt An Lemmens uit. “Ze weten allemaal goed wat ze willen, ook in de partner naar wie ze op zoek zijn. En daar gaan wij hen bij helpen! Ik kijk er alvast naar uit om alle respons voor hen te zien binnen lopen en die eerste vonken te zien overspringen.”

“We hopen dat we de wereld van onze Vlaamse boeren volledig op z’n kop kunnen zetten door hen mee te helpen de liefde te vinden dankzij dit avontuur, te beginnen nu zondag!”, klinkt Dina Tersago enthousiast.

Zondag eerste aflevering

Nu zondag 3 mei om 19.50 uur kan je dus op VTM terecht voor de eerste aflevering van Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home. Daarin mogen Veerle (29), David (36) en Frits (23) zichzelf voorstellen. Zo leren we onder andere wat ze doen in de boerenstiel en wat ze daarnaast nog te bieden hebben. Maar uiteraard ook wat ze zoeken in een partner.

LEUK NIEUWS! Veerle, David en Frits zijn de eerste drie boeren die in 'Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home' op zoek gaan…

Geplaatst door VTM op Woensdag 29 april 2020

De week erna, op zondag 10 mei, worden de drie andere jonge boeren voorgesteld. Wie zich aangesproken voelt door een van de zes kandidaten, kan zich inschrijven op de website van VTM.

Gesponsorde artikelen