‘Boy Kills World’, met Bill Skarsgård als doofstomme moordenaar op zoek naar wraak, krijgt trailer

Met Boy Kills World verschijnt er binnenkort een veelbelovende actiethriller in de cinema. De film speelt zich af in een dystopische toekomst, waar de doofstomme Boy (Bill Skarsgård) wraak wil nemen op de tirannieke leider Hilda Van Der Koy (Famke Janssen), die verantwoordelijk is voor de dood van zijn familie.

Boy Kills World speelt zich af in een niet zo vrolijke toekomst. De wereld wordt daar geregeerd door enen Hilda Van Der Koy, een corrupte leider die samen met haar familie tiranniek bestuurt. De familie Van Der Koy was in het verleden verantwoordelijk voor de dood van de familie van Boy en liet hem doofstom achter.

Boy besloot daarom keihard te trainen met een mysterieuze sjamaan, zodat hij klaar was om wraak te nemen op iedereen die zijn familie iets heeft aangedaan. Op de vooravond van de jaarlijkse executie van dissidenten begint Boy aan zijn bloedige wraaktocht. Daarbij krijgt hij steun van een nogal bijzondere rebellengroep en maakt hij voortdurend ruzie met zijn ingebeelde zus. Een heel bijzonder verhaal dus dat zorgt voor veel bloederige actiescènes, iets wat je al kan zien in de zojuist geloste trailer.

Bill Skarsgård

De hoofdrol van Boy in Boy Kills World wordt gespeeld door Bill Skarsgård (It). Jessica Rothe (La La Land) speelt June 27, de ingebeelde geest van zijn zus en Yayan Ruhian (Raid) is de sjamaan die Boy traint in de jungle. Famke Janssen (X-Men) speelt dan weer matriarch Hilda Van Der Koy, terwijl Michelle Dockery (Downton Abbey), Brett Gelman (Stranger Things) en Sharlto Copley (Chappie) familieleden van haar spelen.

Bekijk hier de trailer van Boy Kills World:

Boy Kills World is vanaf woensdag 24 april te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...