‘Bridgerton’: Decorstuk sneuvelde tijdens opnames seksscène van Colin en Penelope

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton. En daarin mogen we ons alvast verwachten aan een stomende seksscène. In een interview liet Nicola Coughlan onlangs al weten dat er een decorstuk sneuvelde tijdens de opnames van die seksscène en nu heeft de actrice daar ook fotografisch bewijsmateriaal van gedeeld.

Superfans zijn misschien al begonnen met het kijken naar de nieuwe afleveringen van Bridgerton, maar wie vandaag andere verplichtingen heeft, moet voorlopig nog even geduld hebben. Om die groep mensen nog wat warm te maken voor de tweede helft van het derde seizoen van de reeks, deelde Nicola Coughlan, die de rol van Penelope speelt, vandaag een bijzondere foto op Instagram.

Kapot bankje

Op de foto is ze samen te zien met haar tegenspeler Luke Newton, die Colin speelt in de reeks. De twee poseren naast een bankje waarvan de poot afgebroken is. Dat zou niet zo vreemd zijn, ware het niet dat Nicola in een recent interview verklapte dat er een decorstuk sneuvelde tijdens de opnames van een seksscène. En nu weten we dus dat het dit bewuste bankje was dat eraan moest geloven.

In een interview met 7News Australia vertelden Luke Newton en Nicola Coughlan over de opnames van de bewuste seksscène. “Het voelde als een veilige omgeving”, vertelde Newton. “Er waren momenten waarop we de scène konden ontdekken. Daarbij probeerden we verschillende dingen uit en dat resulteerde in een meubelstuk dat brak”. “We konden er wel mee lachen”, voegde Coughlan toe. “Misschien heeft het de uiteindelijke cut wel gehaald, waarbij we allebei de lach schoten. Want ik denk dat het goed paste bij Colin en Pen. Het zou echt leuk zijn.”

Of de scène de uiteindelijke afleveringen haalde, kan je vanaf nu zelf ontdekken in de vier nieuwe afleveringen van Bridgerton die nu te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de foto op Instagram:

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...