‘Bridgerton’: Netflix stelt actrice Yerin Ha officieel voor als Sophie

Netflix heeft de casting van Yerin Ha als Sophie, de love interest van Benedict, nu ook officieel bekendgemaakt in een video. Het nieuws dat de actrice te zien zal zijn als Sophie verscheen enkele weken geleden al, maar is nu dus officieel.

Het derde seizoen van Bridgerton was eerder dit jaar te zien. Meteen na het einde van het derde seizoen, dat over Penelope (Nicola Coughlan) en Colin (Luke Newton) ging, was dé vraag natuurlijk over wie het volgende seizoen zou gaan. Netflix bevestigde al snel wat veel mensen vermoedden: het vierde seizoen zal gaan over Benedict (Luke Thompson). Kort nadat het derde seizoen verschenen was, verscheen er al een casting call voor de love interest van Benedict en die werd gevonden in Yerin Ha.

Sophie

Net zoals in de boeken zal de love interest van Benedict Bridgerton Sophie heten. Voor deze rol zocht Netflix specifiek naar een actrice van Oost-Aziatische origine en die heeft het gevonden in Yerin Ha. Het nieuws werd enkele weken geleden als eerste gebracht door Variety, die het vernam van bronnen bij Netflix. De streamingdienst bevestigde de casting toen nog niet, maar nu doet het dat wel in een video waarin Yerin Ha wordt voorgesteld als Sophie.

In de video krijgen we de actrice te zien terwijl ze langs een rek met jurken, handschoenen en andere Bridgerton-accessoires loopt, die niet geheel ontoevallig het blauw van de familie Bridgerton zijn. In de caption staat te lezen: “Jullie Sophie is eindelijk gearriveerd. Verwelkom Yerin Ha in het vierde seizoen van Bridgerton.” Sophie Baek wordt de love interest van Bridgerton, die de hoofdrol zal krijgen in het vierde seizoen van Bridgerton. Ze wordt al kort aan ons voorgesteld door Netflix. “Sophie Baek werkt als huishoudster voor de meest veeleisende werknemers in de Ton. Maar ze vindt altijd een manier om door te zetten door alle omstandigheden. En die omstandigheden zullen drastisch veranderen wanneer ze besluit om zichzelf te vermommen en naar het gemaskerde bal van Violet Bridgerton te gaan.”

Yerin Ha is vooral bekend van haar rol in de reeks Halo, die gebaseerd is op het gelijknamige videospel. Ze zal binnenkort ook te zien zijn in Dune: Prophecy, de prequelserie van Dune die vanaf november te zien zal zijn op HBO Max.

Bekijk hier de video van Netflix:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...