‘Bridgerton’: Casting call verraadt hoofdpersonage seizoen 4

Nu het derde seizoen van Bridgerton erop zit is dé vraag natuurlijk: “Over wie zal het vierde seizoen van de reeks gaan?“. En het lijkt erop dat we daar nu al een antwoord op hebben. Bridgerton is namelijk op zoek naar een vrouwelijke actrice voor een nieuwe rol in de reeks en de omschrijving doet velen denken aan de love interest van een van de Bridgerton-siblings.

In het derde seizoen van Bridgerton werden al enkele zaadjes gepland voor de komende seizoenen van de reeks. Zo zagen we hoe Francesca in het huwelijksbootje stapte met John Stirling, maar ook hoe ze een interessante ontmoeting had met zijn nicht Michaela. En ook het liefdesverhaal van flierefluiter Benedict werd verder uitgediept. Het lijkt er dus op dat het vierde seizoen van Bridgerton zal gaan over Francesca of Benedict. Een casting call voor het vierde seizoen van de reeks lijkt nu te bevestigen wie van de twee het zal worden.

Emily

Netflix is namelijk op zoek naar een actrice om de rol van “Emily” te spelen. Het personage wordt omschreven als een vrouw tussen de 24 en 30 jaar oud van Oost-Aziatische afkomst. Ze is “dapper en eindeloos vindingrijk, maar heeft moeite om anderen te vertrouwen”. De actrice die de rol zal spelen zal akkoord moeten gaan met verschillende “seksueel getinte (naakt)scènes”. Het lijkt er dus op dat ze de love interest wordt van een Bridgerton-sibling. Daphne, Anthony en Colin hebben hun seizoen ondertussen al gehad. Francesca is al getrouwd. Eloise denkt nog niet aan trouwen en Gregory en Hyacinth zijn nog steeds kinderen. Daardoor blijft er maar één optie over: Benedict.

In de boekenreeks komt het boek van Benedict voor dat van Colin, waardoor het dus ook logisch lijkt om verder te gaan met hem. In de laatste aflevering van het derde seizoen kregen we ook al een kleine hint over het gemaskerde bal, wat ook kan duiden op het seizoen van Benedict.

Wie de boeken van Bridgerton gelezen heeft, weet dat de love interest van Benedict eigenlijk Sophie heet. Maar de reeks gebruikt bij de casting voor nieuwe personages steevast schuilnamen om het mysterie te bewaren. Het is nog niet geweten wanneer het vierde seizoen van Bridgerton zal verschijnen.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het derde seizoen:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...