Burger King in Thailand introduceert ‘Real Cheeseburger’ met héél veel kaas (en geen vlees)

Burger King komt deze week opvallend in het nieuws. Hoewel de keten bekendstaat om hun goed gevulde burgers, besloot het deze keer om iets zonder vlees te lanceren. En dat is best letterlijk te nemen, want in hun ‘Real Cheeseburger’ zit … enkel kaas.

Met de hoeveelheid aan fastfoodketens moet je steeds meer je best doen om uniek te zijn. Die opdracht heeft Burger King in Thailand ook begrepen. Zij introduceren nu de ‘Real Cheeseburger’ met maar liefst 20 plakjes kaas. Het meest bizarre aan de burger? Er zit niets anders op.

Real Cheeseburger

Grote fans van kaas moeten zich zo snel mogelijk richting Thailand begeven, want daar vind je vanaf nu dus een burger met enkel kaas. Burger King lanceerde de nieuwe ‘cheeseburger’ waar de focus heel duidelijk op de kaas ligt. Daarvan zitten er namelijk 20 plakjes tussen het broodje. Maar het meest opvallende is het feit dat er voor de rest helemaal niets anders inzit. Geen sla, geen vlees, geen tomaat én geen extra saus.

De nieuwe creatie werd afgelopen weekend voorgesteld op de sociale media van Burger King Thailand. “Dit is geen grap, het is echt. De echte cheeseburger die tot 20 plakjes American Cheese kan dragen”, stond er te lezen. Ook op TikTok doet de burger ondertussen de ronde. Daarbij testen heel wat TikTokkers in Thailand de burger en delen ook mensen uit de rest van de wereld hun mening. De meesten komen tot dezelfde conclusie: de kaas lijkt zelfs niet gesmolten.

Bekijk hier hoe de Real Cheeseburger eruitziet:

@shaan.subra Would you try Burger King’s new 20 slice cheese burger? 🧀 #funyvideo #ohno #fyp #viral #news #tiktoknews #newstiktok #newstory #fypシ゚viral #tiktokพากิน #burgerking #food #traveltok #travelvideostrend #travel ♬ Funny Song – Cavendish Music
Meer
Lees meer...