Left Right
scrollTop top

Bye, bye blond! Joshua van ‘Temptation Island’ heeft z’n haren terug donker geverfd en ziet er op slag duizend keer beter uit


Bye, bye blond! Joshua van ‘Temptation Island’ heeft z’n haren terug donker geverfd en ziet er op slag duizend keer beter uit

Joshua van ‘Temptation Island’ is opnieuw een stuk knapper geworden. De knappe verleider verfde eerder dit jaar z’n haren spierwit, maar is nu terug voor een donkerder en natuurlijker kleurtje gegaan. Wat vinden jullie? 

Joshua was op Temptation Island met een dijk voorsprong de meest begeerlijke vrijgezel. Megan viel al meteen voor z’n charmes (en z’n grote floshua) en na de opnames was het verleidster Chloë die ten prooi viel aan de knappe verleider.

Blondes have more fun

Maar nu hij terug in België vertoeft had Joshua gekozen voor een opmerkelijke nieuwe look. Hij verfde zijn haren namelijk spierwit en daar was niet iedereen fan van. Bij elk televisieoptreden van de knappe verleider tweette iedereen enkel over zijn opvallende nieuwe kapsel.

Zelfs Joshua zelf leek geen al te grote fan van zijn geblondeerde lokken, want de verleider was vaker met dan zonder een petje te zien.

Make-over

Bij zijn bezoek aan Goedele On Top, waar Joshua openhartig vertelde over zijn relatie met verleidster Chloë en het overlijden van zijn moeder, vertelde hij al dat hij binnenkort zijn haren zou laten verven. En dat is nu dus gebeurd.

Joshua is naar de kapper geweest voor een natuurlijker kleurtje. Hij deelde foto’s van z’n nieuwe look op zijn Instagram Story en eerlijk is eerlijk: het ziet er weer pakken beter uit.

Wat denken jullie?

Instagram joshuafeytons

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…