Cardi B reageert op kritiek van Carole Baskin: “Je hebt je man vermoord”

Cardi B lijkt zich niet te veel aan te trekken van de kritiek van Carole Baskin. De dierenactiviste uit Tiger King klaagde recent over het gebruik van tijgers in de clip van WAP van Cardi B en Megan Thee Stallion, maar daarop had de zangeres een gepast antwoord klaar.

We kennen Carole Baskin natuurlijk allemaal uit de cultreeks Tiger King: Murder, Mayhem and Madness op Netflix. Daarin toont ze zichzelf als voorvechtster van de bescherming van grote katachtigen. Daarnaast is ze ook bekend van de verdachte verdwijning van haar eerste echtgenoot, iets waar Baskin volgens velen zelf voor iets tussenzit.

“Belachelijk”

Recent liet Carole Baskin opnieuw van zich horen toen ze kritiek had op de nieuwe clip van het nummer WAP van Cardi B en Megan Thee Stallion. Daarin zie je Cardi B, volledig gehuld in een outfit in luipaardprint inclusief tepelstickers in luipaardprint, zitten in een ruimte met twee luipaarden. Later zien we ook Megan Thee Stallion in een kamer met twee witte tijgers. “Ze hebben voor de clip waarschijnlijk beroep gedaan op een van de grote kattenpimps, waarschijnlijk zelfs één die te zien was in Tiger King, die hun geld verdienen door het slaan, choqueren en uithongeren van katachtigen zodat ze voor een green screen in een studio kunnen gaan staan. Dat is nooit goed voor de dieren”, zei Baskin daarover.

In een interview met Vice werd aan Cardi B gevraagd wat ze dacht van die kritiek. “Ik ga daarover niet in gesprek aan met Carole Baskin”, zegt Cardi. Like, het is gewoon belachelijk, weet je? Oh, Lord. Like, meisje, je hebt je goddamn man vermoord.”

Bekijk hier de clip van WAP van Cardi B en Megan Thee Stallion

Meer
Lees meer...