Cardi B gaat scheiden nadat Offset weer vreemdging

Amerikaanse rappers Cardi B en Offset gaan na drie jaar scheiden. Cardi B heeft gisteren officieel de scheiding aangevraagd. Dat deed ze nadat Offset haar nog een keer had bedrogen.

Offset was al vaker vreemdgegaan, maar nu heeft Cardi B er genoeg van. Een bron vertelde aan PEOPLE dat ze haar man nog een kans gaf voor hun kindje. Hun dochtertje Kulture Kiari is ondertussen al 2 jaar oud.

Seksschandaal

“Offset heeft Cardi de hele tijd dat ze een koppel waren, bedrogen. Maar Cardi keek de andere kant op vanwege de baby. Ze wilde ook niet in verlegenheid worden gebracht. Maar ze heeft er nu genoeg van”, wist de bron te vertellen.

In 2018 bevestigde Cardi B dat Offset verwikkeld raakte in een sextapeschandaal, daarin was Offset te zien met een andere vrouw. “Nee, het is niet goed voor iemand om vreemd te gaan … Maar wat wil je dat ik doe? Ga ik iemand anders daten? Helemaal opnieuw beginnen en weer bedrogen worden? Deze dingen overkomt iedereen en ook mij. Iedereen behandelt relaties anders”, schreef Cardi B.

Getrouwd

https://www.instagram.com/p/CBj6lRYgElG/?utm_source=ig_web_copy_link

Drie maanden nadat het sextapeschandaal aan het licht kwam, besloten de twee om dan toch stiekem te trouwen. “Ik weet dat ik er goed uitzie, ik weet dat ik rijk ben, ik weet dat ik getalenteerd ben. En ik weet dat ik elke man kan krijgen die ik wil, elke basketbalspeler of voetballer. Maar ik wil de problemen met mijn man uitwerken, en ik hoef niet uit te leggen waarom”, besloot ze.

Een paar maanden later kondigde het koppel aan dat ze in verwachting waren. En in juli 2018 kwam hun dochtertje ter wereld. Maar dit geluk was slechts van korte duur. Datzelfde jaar in december verliet Cardi B haar man. “We zijn echt goede vrienden en zakenpartners. We hebben veel liefde voor elkaar, maar de dingen tussen ons zijn al een hele tijd niet goed aan het lopen. Het is niemands fout, ik denk dat we gewoon uit elkaar zijn gegroeid, maar we zijn niet meer samen. Het kan even duren voordat we gaan scheiden en ik zal altijd veel liefde voor hem hebben, want hij is de vader van mijn dochter.”

“Ik hou van je”

Maar Offset deed er alles aan om zijn relatie met Cardi B te redden. “Ik heb maar één verjaardagswens en dat is om mijn vrouw Cardi terug te krijgen. We maken momenteel veel dingen mee, veel dingen in de media. Ik wil mijn excuses aanbieden aan je, Cardi. Ik heb je in verlegenheid gebracht. Ik nam deel aan activiteiten waaraan ik niet had moeten deelnemen, en ik bied mijn excuses aan. Weet je wat ik bedoel? Voor het breken van je hart, voor het breken van onze belofte, voor het breken van Gods belofte en een egoïstische, verknoeide echtgenoot te zijn. Ik probeer een beter mens te zijn. Ik hou van je.”

En dat bleek te werken. Cardi B en Offset bevestigden hun verzoening op de Grammy Awards in 2019. “Iedereen heeft problemen”, vertelde Cardi aan Vogue. “Ik geloof in vergeving. Ik heb erover gebeden. Ik en mijn man hebben ervoor gebeden. Er kwamen priesters naar ons toe. En we kwamen tot een besluit: het is wij twee tegen de wereld.” Maar deze gebeden bleken toch niet sterk genoeg te zijn. Wanneer het koppel officieel gescheiden zal zijn, is nog niet geweten.

Meer
Lees meer...