Left Right
scrollTop top

Celebrations pakt uit met campagne rond de achterblijvende Bounty’s


Bounty
© YouTube Celebrations

We moeten er geen doekjes omwinden, de Bounty is het minst geliefde chocolaatje uit een doos Celebrations. Het chocolaatje met kokosvulling blijft meestal tot op het einde liggen. Daarom komt Celebrations nu met een speciale actie rond “de meest gehate Celebration”.

Als Bounty niet je favoriete chocolaatje uit een doos Celebrations is, ben je niet alleen. Uit een recente bevraging blijkt namelijk dat 52 procent de Bounty tot op het laatste overhoudt. 32 procent gooit de Bounty’s uiteindelijk zelfs weg. Tegen dat laatste wil Celebrations nu iets doen.

De eenzame Bounty

Celebrations heeft namelijk een kerstreclame gelanceerd die zich focust op het minst geliefde chocolaatje uit hun doos. In het filmpje is te zien hoe de Bounty eenzaam is. Hij heeft geen matches op een datingapp, wanneer hij naar mensen zwaait in het park zwaaien die niet terug en niemand wil met hem dansen. Maar dan ontmoet de Bounty een ander gehaat voedingsmiddel: een spruitje.

Vervolgens zien we hoe het spruitje Love Actually-gewijs haar liefde verklaart aan de Bounty. “Voor mij ben je perfect.” En zo vinden de twee toch liefde bij elkaar. Volgens dat idee komt Celebrations met het ‘Bounty Returns scheme’.

Bekijk het filmpje hier:

Bounty Returns Scheme

Het ‘Bounty Returns Scheme’ houdt in dat wie de Bounty’s uit z’n doos niet opeet, deze kan terugbrengen naar de winkel. In ruil krijgen ze dan kleine Maltesers. De Bounty’s zullen dan teruggestuurd worden naar het hoofdkantoor van Mars in Slough.

De ruilactie gaat van start op 17 januari 2022 in Glasgow, Manchester en Londen het Verenigd Koninkrijk. Het is nog niet geweten of je ook in ons land je achtergebleven Bounty’s mag inruilen voor Maltesers.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…