‘Celebrity Klopjacht’: Ook deze drie bekende duo’s proberen te verdwijnen

We kennen de vijf duo’s die later dit jaar op Play4 in Celebrity Klopjacht zullen proberen voortvluchtig te blijven. Naast de eerste al gedeelde namen gaat het ook nog om Cesar Casier & Conrad Janssens, Annelien Coorevits & Stephanie Coorevits en Jeff Bronder & Pieterjan Marchand.

Het idee van Klopjacht is eenvoudig. Een groep ‘voortvluchtigen’ moet gedurende een bepaalde tijd uit de handen blijven van een team speurders. Op het einde moeten ze daarbij een extractiepunt zien te bereiken om zo als winnaars van het programma uit de bus te komen.

De voorbije jaren verdwenen zo al drie seizoen met onbekende deelnemers op Play4. Zij moesten daarbij telkens 400 uur uit de handen van de speurders proberen te blijven. Van deze gewone editie komt er binnenkort ook een nieuw seizoen. Tussendoor was er ook al online Klopjacht Celebs met Julie Vermeire en Jonatan Medart. Zij moesten toen maar 50 uur voortvluchtig blijven.

Vijf duo’s

En nu komt er dus dit najaar een eerste seizoen van Celebrity Klopjacht. Daarin gaan vijf duo’s de uitdaging aan om 7 dagen, goed voor 168 uur, uit de handen van de topspeurders blijven. Van de deelnemers vernamen we de afgelopen tijd al twee duo’s. Het ging om tv-gezichten Rik Verheye & Pedro Elias en Erik Van Looy & Olga Leyers.

Nu heeft Play4 ook de andere drie deelnemende duo’s bekendgemaakt. Model Cesar Casier gaat de uitdaging aan met zijn vriend en socialite Conrad Janssens, zoon van Ilse De Meulemeester en Glenn Janssens. “Cesar leeft op de fast lane. Ik ben omgekeerd, iets minder impulsief. Door de snelheid zouden we fouten kunnen maken en sporen achterlaten. We gaan een goed evenwicht moeten zoeken”, blikt Conrad vooruit.

Het podcastduo Jeff Bronder en Pieterjan Marchand, bekend van onder andere Achter De Schermen, wordt ook tijdelijk voortvluchtig. “Ik denk niet dat mensen weten wie we echt zijn”, hoopt Pieterjan.

Ook zussen Annelien Coorevits en Stephanie Coorevits proberen te verdwijnen. “Ik wil graag weten waar ik aan begin en dan wil ik me goed voorbereiden en alles tot in de puntjes klaar hebben”, lijkt Stephanie alvast klaar.

Celebrity Klopjacht is dit najaar te zien op Play4.

Meer
Lees meer...