‘Celebrity Klopjacht’: Vijf bekende duo’s slaan binnenkort op de vlucht

Voor we het nieuwe seizoen van Klopjacht op Play4 te zien krijgen, is er eerst nog een speciale versie van de reeks te zien. In Celebrity Klopjacht slaan vijf bekende duo’s een week op de vlucht voor de politie. Daarbij maken tv-gezichten Rik Verheye en Pedro Elias alvast hun opwachting.

Het nieuwe tv-seizoen komt er volgende maand terug aan. Dat betekent dat zenders ook hun planning bekend beginnen maken. De eerste in het rijtje is Play4. Die zender kondigt heel wat nieuwe programma’s aan, maar ook oude programma’s keren terug.

In het najaar kunnen we alvast een terugkeer van De Slimste Mens ter Wereld verwachten, keert Komen Eten terug in een nieuw jasje en zien we de Verhulstjes terug. Maar ook Celebrity Klopjacht keert terug. Deze keer gaat het om een uitgebreidere versie van wat vorig jaar al te zien was met Julie Vermeire en Jonatan Medart.

Celebrity Klopjacht

Kan je als bekende Vlaming verdwijnen? Vijf bekende duo’s gaan de uitdaging aan om een week lang uit de handen te blijven van een team topspeurders. Ze zijn het doelwit van een zenuwslopende klopjacht. Hoe reageren ze wanneer er geen script en geen regisseur aan te pas komt?

Onder anderen Rik Verheye en Pedro Elias wagen zich aan het spel en slaan samen op de vlucht. Vrienden in het echte leven die houden van een grap, maar gaat hun humor hen net ver brengen of eerder fataal worden? Dat krijgen we binnenkort te zien. Welke bekende gezichten in de andere teams zitten, valt nog af te wachten.

Celebrity Klopjacht is later dit jaar te zien op Play4.

Meer
Lees meer...