‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’: Bloedworst zorgt voor ruzie tussen Daan en Olga

Met de finishlijn in zicht wordt het spel steeds harder gespeeld in Celebrity MasterChef Vlaanderen. Vanavond zullen de kandidaten moeten bieden op hun ingrediënten. Ze betalen daarbij niet met geld, maar met iets dat misschien wel nog kostbaarder is in de keuken: tijd. En dat zorgt voor spanningen.

Ondertussen zijn er nog maar vijf kandidaten in de running voor de overwinning in Celebrity MasterChef Vlaanderen. Voor de opdracht van vanavond wordt het hard tegen hard, want de kandidaten moeten tegen elkaar opbieden om producten te kopen. Daarbij starten ze allemaal met 90 minuten, maar daarmee moeten ze hun ingrediënten betalen. Liesa, die vorige aflevering gered werd door de jury, zal het sowieso moeten doen met de overschot.

Bloedworst

In de teaser voor de aflevering van vanavond is de strijd om bloedworst te zien. Het gaat om een ingrediënt dat doorgaans niet zo geliefd is, maar Olga en Daan blijven tegen elkaar opbiechten. Maar al snel wordt duidelijk dat het voor Daan gewoon een strategie is. “Ik hoef die bloedworst niet, flikker op.”

Daan wil er dus gewoon voor zorgen dat Olga meer minuten “betaalt” om de bloedworst te kopen. Uiteindelijk krijgt ze de bloedworst voor 35 minuten, waardoor ze nog 55 kookminuten overhoudt. Meer dan genoeg, meent Olga. “Bloedworst heeft weinig nodig, dat duurt vijf minuten. Dus komt goed, denk ik.” Of ze daar gelijk in krijgt, zullen we vanavond te zien krijgen in Celebrity MasterChef Vlaanderen.

Bekijk hier het fragment:

Bekijk hier ook de uitleg voor de opdracht van vanavond:

Celebrity MasterChef Vlaanderen is elke maandag en woensdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...