‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’: Chefs krijgen het gezelschap van vrienden en familie

Celebrity MasterChef Vlaanderen is al toe aan z’n derde week en daarin zullen de kandidaten hulp krijgen. Het gaat daarbij niet om een van de juryleden, maar wel om mensen die ze zelf heel goed kennen. Iedereen krijgt namelijk het gezelschap van een familielid of vriend. En er staat veel op het spel, want op het einde zal er iemand de MasterChef-keuken moeten verlaten.

We zijn vijf afleveringen ver in het tweede seizoen van Celebrity MasterChef Vlaanderen en in de zesde aflevering zullen we kennismaken met heel wat nieuwe gezichten. De koks zullen namelijk een extra paar helpende handen krijgen in de keuken.

Vrienden en familie

In de aflevering van woensdag, de zesde van het seizoen, krijgen de deelnemers het gezelschap van iemand die ze heel goed kennen. Het gaat namelijk om een familielid of een goede vriend of vriendin. Olga kookt zo samen met haar mama Anne, Titus met zijn dochter Jeanne, Fatma met haar zus Pervin, Serine met haar nichtje Zohra, Daan met zijn papa Bert, Liesa met haar vriend Steven en Kawtar met haar bestie Anushka. Ze laten allemaal al weten wat we van hun keukenhulp kunnen verwachten.

Olga en mama Anne

Olga en mama
Play4

“Mama durft geen Italiaans eten koken voor ons, behalve vongole want daar is zij veel beter in.”

Titus en dochter Jeanne

Titus en dochter
Play4

“Ik vind het leuk dat Jeanne hier is. Iedereen is hier met zijn gezin, dus het voelt meer zoals een groot familiefeest.”

Fatma en zus Pervin

Fatma en zus
Play4

“Wij zijn met zes thuis en iedereen kan wel een beetje koken maar ik moet erkennen dat Pervin de allerbeste is van de kinderen.”

Serine en nichtje Zohra

Serine en nicht
Play4

“Als we elkaar zien, lachen we. We zijn een familie die veel lacht. Onze papa’s zijn echt een sketch.”

Daan en papa Bert

Daan en papa
Play4

“De precisie van papa is heel mooi. Ik heb een Japanse sushichef naast me, maar wel een hele trage (lacht).”

Liesa en vriend Steven

Liesa en vriend
Play4

“Steven en ik vieren altijd oudjaar samen en een klassieker die dan altijd op menu staat is moelleux. Ik vind alles met chocolade goed.”

Kawtar en vriendin Anushka

Kawtar en vriendin
Play4

“We hebben elkaar leren kennen op de redactie van MNM. Zij is de broccoli met kip en ik heb Marokkaanse roots dus wij zijn gewoon wrapped in een gyoza.”

Celebrity MasterChef Vlaanderen is elke maandag en woensdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...