Chiara Ferragni lanceert eigen make-uplijn

De Italiaanse blogger, zakenvrouw en modeontwerpster Chiara Ferragni lanceert binnenkort haar eerste make-up collectie, onder haar eigen merknaam. Dit nieuws kondigde ze aan in een Instagrampost. De collectie zal verkrijgbaar zijn op haar eigen webshop en in de parfumerieën Douglas.

Na recent een eigen juwelencollectie te hebben gelanceerd, heeft de Italiaanse fashionicoon Chiara Ferragni nu haar pijlen gericht op de schoonheidsindustrie. De onderneemster lanceert binnenkort haar eerste make-upcollectie, liet ze recent weten op sociale media. De make-uplijn zal exclusief verkrijgbaar zijn op chiaraferragnicollection.com en in alle winkels van de parfumerieketen Douglas. De producten zullen zowel online als fysiek in Douglas te koop zijn, maar voorlopig uitsluitend in Italië, Spanje en Portugal. De officiële verschijningsdatum van de collectie is nog niet bekend, schrijft Forbes Italia.

Chiara Ferragni

“Ik ben erg blij om mijn eigen make-uplijn te mogen lanceren, die volgens mij het aanbod van mijn merk vervolledigt”, vertelt de Italiaanse influencer zelf. “Make-up is voor mij een soort bondgenoot, die iedereen in staat stelt zijn eigen persoonlijkheid te uitten ongeacht de leeftijd, geslacht of etniciteit. Ik kan niet wachten om alle producten te onthullen die we voor deze eerste collectie hebben gecreëerd”, zegt Ferragni.

Fabio Pampani, CEO van Douglas in Zuid-Europa, voegt toe: “Chiara Ferragni belichaamt veel van de waarden waarin wij geloven en die wij promoten: zelfvertrouwen, vastberadenheid, ironie en het voortdurend nastreven van nieuwe doelen. In de loop der jaren heeft dit ertoe geleid dat zij een referentiepunt is geworden voor verschillende generaties over de hele wereld die haar kracht, positiviteit en bekwaamheid bewonderen.”

“Geen regels, alleen make-up”

De roze glitter en het iconische ooglogo – dat het handelsmerk van Chiara Ferragni is geworden – onderscheiden de verpakkingen van de zeven producten uit de lijn, ontworpen om make-up te creëren die geschikt is voor elke gelegenheid, van formeel tot glamoureus. De collectie bestaat uit de drie lippenstiften, highlighter/blush, mascara, wenkbrauwgel en een oogschaduwpalet. Alle producten worden in Italië vervaardigd en zijn gemaakt dankzij nieuwe, innovatieve formules. Het motto van de collectie luidt: “Geen regels, alleen make-up!”.

Meer
Lees meer...