Left Right
scrollTop top

Chrissy Teigen verklapt per ongeluk het geslacht van haar derde kindje


Chrissy Teigen en John Legend
© EPA-EFE/RINGO CHIU

Vorige maand maakten model Chrissy Teigen en zanger John Legend bekend dat ze in verwachting zijn van hun derde kindje. Het koppel hintte er al eerder naar in de nieuwe videoclip van John Legend. Iets later toonde Teigen met trots haar babybuikje.

Gisteren vertelde Chrissy Teigen op haar Instagram Story over hoe het is om zwanger te zijn. Bij haar zijn de zwangerschappen nooit vlot gegaan. “Mijn placenta is vervelend. Het is altijd het slechte deel van mijn zwangerschappen met Luna en Miles geweest. Mijn plancenta stopte met Miles te voeden, het zorgde niet meer voor hem.”

Verklapt

“Ik stal al zijn eten omdat ik enorm werd, maar hij werd maar niet groter. Ik moest vroeger van hem en Luna bevallen. Ik werd beide keren geïnduceerd.”: “Het is super zwak. Het is zo raar omdat de baby echt heel gezond is”, vertelt het model over de derde baby. Maar dan verspreekt ze zich. “Hij is groot. Hij is waarschijnlijk …” En dan heeft ze door dat ze net het geslacht van de baby verklapte.

Teigen schrok er eerst zelf van. “Ik ben zo dom”, zegt ze nog. Maar dan besluit ze verder te gaan met haar uitleg. “Ja, dus het groeit prachtig, alles is goed, ik voel me goed, maar mijn placenta is echt heel zwak. Het zorgt ervoor dat ik echt veel bloed. Dus eigenlijk is het gewoon een behoorlijk hoog risico en dit arme ding heeft al zoveel meegemaakt. We moeten gewoon mijn placenta weer gezond krijgen en dat betekent dat ik niet beweeg. Ik mag totaal niet stappen, behalve om te plassen, voor de rest is het bedrust.”

‘Gender reveal’

Al snel reageerden fans op Twitter op het nieuws. Zo schreef een fan: “De perfecte gender reveal.” En Teigen retweette die reactie met de opmerking: “Geen branden gesticht en niemand in het kruis geschoten.”

Met die opmerking verwijst ze naar een eerdere gender reveal party, waarbij het vuurwerk zorgde voor een grote bosbrand. De aanstaande ouders hadden een feestje georganiseerd in El Dorado, Californië. De samenkomst was bedoeld om het geslacht van hun baby te vieren, en ze gebruikten vuurwerk om aan de gasten het geslacht te laten weten. Maar er ging iets mis en dat zorgde voor een grote brand.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.688.829
 • Aantal
  doden
  1.137.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588